Abbott Laboratories şi-a redeschis fabrica de lapte pentru bebeluşi din Michigan

F.D.
Companii / 5 iunie 2022

Abbott Laboratories şi-a redeschis fabrica de lapte pentru bebeluşi din Michigan

Abbott Laboratories a anunţat, ieri, că şi-a redeschis fabrica de lapte pentru bebeluşi din Sturgis, Michigan, făcând un pas spre atenuarea unui deficit acut la nivel naţional, care i-a făcut pe părinţi să îşi facă provizii, transmite CNBC, potrivit News.ro.

Compania a declarat că va începe producţia de EleCare şi alte formule speciale şi metabolice, cu lansarea iniţială a produsului EleCare către consumatori începând cu data de 20 iunie.

Administraţia pentru Alimente şi Medicamente din SUA a declarat pe 19 mai că fabrica Abbott Laboratories este pe cale să se deschidă în decurs de una sau două săptămâni.

Fabrica îşi va relua activitatea după ce a îndeplinit cerinţele iniţiale convenite cu FDA, ca parte a acordului pe care Abbott l-a încheiat pe 16 mai, a spus compania.

Închiderea fabricii şi rechemarea de pe piaţă a laptelui pentru sugari au accentuat deficitul de aprovizionare într-o ţară în care, conform datelor federale din 2020, mai puţin de jumătate dintre bebeluşi au fost alăptaţi exclusiv la sân în primele trei luni.

Aproximativ 73% dintre produsele pentru bebeluşi sunt epuizate la nivel naţional din 22 mai, potrivit companiei de date Datasembly.

Abbott a început o rechemare în februarie, după raportări despre infecţii bacteriene la copiii care consumaseră laptele produs în fabrica sa.

Inspecţia FDA a instalaţiei Sturgis a relevat rezultate "şocante", cum ar fi fisuri în echipamentele vitale, lipsa spălării adecvate a mâinilor şi dovezi ale contaminării bacteriene anterioare.

Abbott a spus că nu există dovezi care să lege produsele sale de boli, în timp ce inspecţia FDA a găsit bacterii în testele de mediu şi nu în mostrele de produse.

Ulterior, FDA a încheiat un acord de decret de consimţământ pentru supravegherea acţiunilor Abbott pentru a rezolva problemele din fabrică.

Înainte de rechemare, Abbott controla 40% din piaţa de lapte pentru sugari, inclusiv Similac, dar cota de piaţă a altor companii precum Reckitt Benckiser Group a crescut de atunci.

Chiar şi după redeschiderea fabricii, ar putea dura săptămâni înainte ca livrările de lapte să revină la normal, a declarat comisarul FDA, Robert Califf.

Companiile globale care produc lapte pentru bebeluşi, cum ar fi producătorul Neocate Danone, aduc produse în Statele Unite după ce autoritatea de reglementare a sănătăţii din ţară şi-a relaxat politica de importuri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb