"Ablon" construieşte 2.000 de apartamente pe bulevardul Timişoara

Ana Marina Rouman
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 25 ianuarie 2008

"Ablon România" a lansat ieri ansamblul "Sunset Residences", care va fi unul dintre cele mai mari din Bucureşti. Valoarea de piaţă a acestuia se ridică la aproximativ 300 milioane de euro. Situat pe bulevardul Timişoara nr. 101C, "Sunset Residences" se desfăşoară pe un teren de 41 000 mp şi include zece turnuri a câte 16 etaje fiecare. Complexul va totaliza peste 230.000 mp construiţi. Preţul mediu de vânzare este de aproximativ 1.250 euro/mp, fără TVA.

Cosmin Viespescu, director vânzări în cadrul "Ablon", a declarat ieri, într-o conferinţă de presă: "Cu cele 2.120 de apartamente din , proiectul răspunde trendurilor pieţei prin gama largă de facilităţi oferite. Proiectul include atât garsoniere cu suprafaţa construită de 58 mp, apartamente de două camere cu suprafeţe de 75-105 mp, cât şi locuinţe cu trei camere, de 120-180 mp. Vor fi amenajate apartamente de patru camere cu o suprafaţă de 170 mp, apartamente de tip mini-penthouse de trei sau patru camere în suprafaţă de 225-235 mp fiecare. Vor fi şi duplex-uri de cinci sau şase camere având 400-425 de mp fiecare. Totodată, aducem şi un produs nou pe piaţa de creditare, finanţarea de până la 100% pentru viitorii beneficiari care, în acest fel, nu vor mai avea grija plăţii unui avans substanţial".

Chiar dacă apartamentele vin cu anumite dotări standard, precum mobilierul de bucătărie italiană, încă din faza de execuţie clienţii vor avea la dispoziţie o listă de opţiuni pentru a-şi putea personaliza locuinţele.

Vera Korn, directorul general al "Ablon România", a subliniat că ansamblul oferă toate facilităţile precum mini-parc de 15.000 mp, grădiniţă şi locuri de joacă pentru copii, parcare exclusiv subterană pe două niveluri, spaţii comerciale accesibile doar locatarilor, centru de fitness şi piscină, precum şi sis­teme de securitate de ultimă generaţie. În prima fază de execuţie, care va debuta în primul trimestru al acestui an, vor fi construite patru turnuri. Acestea vor fi recepţionate la sfârşitul lui 2009. Lucrările întregului complex se vor încheia cel târziu în 2012.

Înfiinţat în 1993, "Ablon Group" este listat, din 2007, pe piaţa AIM administrată de Bursa de Valori din Londra. Compania a intrat pe piaţa românească în anul 2006. Grupul investeşte în Bucureşti în proiecte diverse, în zone precum Pipera şi Mogoşoaia. "Ablon" intenţionează ca, în următorii patru-cinci ani, să construiască peste 5.000 de locuinţe.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Bine ar fii daca s-ar gasii si o varianta pentru cei mai putin bogati cum ar fii niste RATE

    Bine ar fii daca s-ar gasii si o varianta pentru cei mai putin bogati cum ar fii niste RATE

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb