Acţionarii SIF Moldova au votat schimbarea denumirii în Evergent Investments

A.I.
Piaţa de Capital / 30 octombrie 2020

Acţionarii SIF Moldova au votat schimbarea denumirii în Evergent Investments

Acţionarii SIF Moldova (SIF2) au aprobat, astăzi, schimbarea denumirii din Societatea de Investiţii Financiare Moldova în Evergent Investments, într-o adunare ce a fost transmisă live de companie.

De asemenea, acţionarii au fost informaţi printre altele asupra noului logo - marcă al societăţii şi a noului slogan, "Drive for performance", în corelaţie cu propunerea privind schimbarea denumirii.

"Identitatea noului brand arată o companie de investiţii modernă, animată de valori progresiste, cu un mindset deschis, care apreciază curajul, dar şi responsabilitatea investiţională, a cărei credinţă în potenţialul creator de valoare al capitalului românesc este completată acum de ambiţia de a deveni un jucător cu anvergură europeană, reputat şi respectat", se arată în materialul referitor la noua identitate de brand postat pe site-ul SIF-ului.

Conform societăţii, logo-ul a fost creat sub inspiraţia conceptului de forţă a oportunităţilor şi face o trimitere directă către simbolul recognoscibil al pieţelor financiare - taurul.

În ceea ce priveşte solganul, SIF-ul menţionează că exprimă un avânt continuu, de anduranţă al echipei de profesionişti, ce valorifică abordarea precisă, riguroasă, inteligentă şi creativă în strategiile de business, pentru a livra performanţă.

De menţionat că, schimbările votate de acţionari vor intra în vigoare după avizul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

De asemenea, acţionarii au aprobat modificării Actului constitutiv al SIF Moldova, în vederea corelării cu reglementările legale privind organizarea şi funcţionarea societăţii în dubla sa calitate, de Administrator de fonduri de investiţii alternative (AFIA) şi de Fond de investiţii alternative (FIA).

Totodată, a fost votată numirea Deloitte Audit SRL în calitate de auditor financiar al societăţii pentru peioada cuprinsă între 1 ianuarie 2021 şi 31 decembrie 2022.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. o societate romaneasca -prin nastere si prin majoritatea actuala a actionarilor -cu nume strain ?! O pretiozitate de coana Chirita pe meleaguri moldave ! Tichi de margaritar pe capul Chelului (defunct ).

    O sa vina Bogdan Drăgoi peste ei ca prea își fac de cap și ăștia! Ei de aia vor sa-și schimbe numele sa nu le dea de urma Bogdan Drăgoi. Dar veți vedea ca urmează SIF 2..

    1. E ca si preluat...

      Au deja peste 20%.

      Numele l-au schimbat.Urmeaza sediul: str.Sergei V. Rahmaninov, Bucuresti,sector 2.Dupa ce a venit Sif5 a mai ramas un birou pt. Evergent... 

      Oare Doros ce o gândi? Crede ca este o gluma ??? Ăștia o sa pună mâna si ce celelalte 2 SIF uri prin tot felul de escrocherii. Dacă Doros ci Ceocea nu deschid bine ochii și nu privesc cu seriozitate problema asta vor păți exact ca Ciurezu. Bogdan Drăgoi ii rade in fata lui Doros și îl înjunghie pe la spate .

      Miza este Banca Transilvania!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb