Acţiune de control a ANT la agenţiile de turism

F.A.
Companii / 24 iulie 2013

Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT), prin Direcţia Generală Control şi Autorizare Turism, a demarat la nivel naţional o amplă acţiune de control şi autorizare la agenţiile de turism şi unităţi hoteliere, se arată într-un comunicat trimis astăzi redacţiei.

Astfel, inspectorii ANT au efectuat 160 de controale la agenţii de turism şi structuri de primire turistică cu funcţiuni de cazare şi alimentaţie publică. 74 de agenţii de turism sau puncte de lucru ale agenţiilor de turism nu mai funcţionau şi au fost eliminate din baza de date a ANT.

De asemenea, au fost aplicate 23 de amenzi şi 20 de avertismente la agenţii de turism şi structuri de primire turistică cu funcţiuni de cazare şi alimentaţie publică. "În urma acţiunilor întreprinse de inspectorii ANT, au fost date amenzi în valoare de 310.000 lei. Vă precizăm că în 43 de unităţi verificate nu au fost constatate deficienţe", se arată în comunicat.

Amenzile şi avertismentele au fost date în urma constatării de nereguli în ceea ce priveşte respectarea normelor de clasificare sau licenţiere. Au fost retrase două certificate de clasificare pentru un hotel şi un restaurant, şi două fişe anexe la două unităţi de alimentaţie publică. În urma controalelor, a fost dispusă scoaterea din circuitul turistic a 92 de camere, urmând ca proprietarii să îmbunătăţească serviciile pentru a putea fi reintroduse.

În această perioadă, Autoritatea Naţională pentru Turism a eliberat 160 de autorizaţii provizorii de funcţionare pentru structuri de primire turistice, 350 de licenţe de turism, peste 1000 de brevete de turism, 150 de atestate ghid, 91 certificate de clasificare, iar pentru structurile de cazare au fost întocmite un număr de 86 note de clasificare şi 90 de note de autorizare turistică a plajei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb