Adina Florea, din nou în faţa CSM

E.M.
Anticorupţie / 19 octombrie 2018

Adina Florea (Sursa foto: Twitter)

Adina Florea (Sursa foto: Twitter)

Actualizare 13:30 Adina Florea, la ieşirea din sediul CSM: Dacă mă numeşte domnul preşedinte, o să merg la DNA

Adina Florea a declarat astăzi că dacă va fi numită de către preşedintele Klaus Iohannis în funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) va ocupa postul respectiv, respingând ideea că este "o variantă de rezervă" candidatura pentru un post de procuror în cadrul Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie.

"Dacă mă numeşte domnul preşedinte o să merg la DNA", a spus Adina Florea, la ieşirea din sediul Consiliului Superior al Magistraturii, unde a fost audiată pentru că şi-a depus candidatura pentru un post de procuror în cadrul Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie.

Întrebată dacă înscrierea la acest concurs este o variantă de rezervă, Adina Floarea a spus: "Nu, nu e deloc o variantă de rezervă", conform News.ro.

------

Candidaţii pentru posturi de procurori şi procuror-şef în cadrul Secţiei de investigare a magistraţilor, printre care este şi Adina Florea, propusă de ministrul Justiţiei pentru şefia DNA, susţin interviul în faţa comisiei de concurs astăzi începând de la ora 10:00, la sediul CSM, conform News.ro.

Adina Florea, propusă de Tudorel Toader pentru postul de procuror-şef al DNA, care a primit aviz negativ de la CSM, candidează pentru funcţia de procuror în cadrul Secţiei de investigare a magistraţilor.

Pentru funcţia de execuţie de procuror mai candidează Codruţa Simona Chindea, Sorin Eugen Iaşinovschi, Iuliana Magdalena Olteanu şi Florentina Piloş, iar pentru funcţia de procuror-şef candidează Ioan Viorel Cerbu, Elena Iodache, Iuliana Magdalena Olteanu, Florentina Piloş şi Florena Esther Sterschi.

Sunt în total opt candidaţi. Cinci dintre ei aspiră la postul de procuror - şef, cinci la postul de procuror, în condiţiile în care doi dintre ei şi-au depus candidaturile pentru ambele poziţii. Pentru aceştia din urmă, durata interviului este de 45 de minute, iar pentru ceilalţi este de 30 de minute.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a anunţat marţi că nu a desemnat niciun reprezentant în Comisia de concurs pentru numirea procurorului şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie precum şi pentru ocuparea posturilor de execuţie de procuror din cadrul aceleiaşi secţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb