Adobe Systems şi NVIDIA optimizează aplicaţia Adobe Flash Player

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 18 iunie 2009

NVIDIA (Nasdaq:NVDA), NVIDIA Corporation, liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală şi Adobe Systems Incorporated (Nasdaq: ADBE) anunţă colaborarea lor în proiectul Open Screen Project pentru a optimiza aplicaţia Adobe Flash Player, o componentă cheie a platformei Adobe Flash Platform. Astfel, se vor accelera pe unitatea de procesare vizuală (GPU) materialele video într-un număr mare de dispozitive portabile pentru navigarea pe Internet, incluzând netbook-urile, tablet PC-uri, telefoane mobile etc, specifică comunicatul de presă remis redacţiei.

Adobe Flash Player va fi accelerat pe o gamă largă de procesoare NVIDIA, printre care amintim NVIDIA Tegra, care va permite utilizatorilor dispozitivelor ultraportabile să se bucure la maxim de experienţa navigării pe Web, de vizionarea filmelor codate H.264, de rularea aplicaţiilor şi materialelor video bazate pe tehnologia Flash, oriunde, oricând şi pe orice platformă.

NVIDIA participă activ în proiectul Open Screen, o vastă iniţiativă cu implicarea a numai puţin de 25 de lideri din industrie, ce şi-au unit forţele pentru a crea o platformă de dezvoltare ce va rula pe orice dispozitiv. În frunte cu Adobe, membrii proiectului Open Screen urmăresc fructificarea capacităţilor platformei Adobe Flash, pentru ca materialele video şi aplicaţiile de sine stătătoare să poată rula pe desktop-uri, netbook-uri, dispozitive mobile, televizoare şi alte bunuri de larg consum.

Michael Rayfield, general manager, Handheld Business, NVIDIA, a declarat: "NVIDIA şi Adobe împart aceeaşi viziune - aplicaţii vizuale ce rulează pe orice tip de dispozitiv. Consumatorii nu trebuie să sacrifice performanţa video pe platforme de mici dimensiuni şi ieftine, precum netbook-urile. O platformă bazată pe Tegra garantează rularea în condiţii perfecte a materialelor video, exact ce aţi aştepta de la un PC desktop."

David Wadhwani, general manager şi vice preşedinte, Platform Business Unit în cadrul Adobe, a afirmat: "Experienţa unică a companiei NVIDIA o transformă în partenerul ideal Adobe pentru a putea integra grafica de vârf şi accelerarea fişierelor video în platforma Adobe Flash, de care vor beneficia toate tipurile de dispozitive. Flash Player va descătuşa potenţialul unităţilor de procesare vizuală (GPU), pentru a oferi o experienţă completă Web pe o multitudine de produse portabile."

Platforma Adobe Flash este un tot unitar, format din instrumente integrate, framework-uri, aplicaţii client şi server destinate dezvoltării aplicaţiilor web, a conţinutului video ce rulează indiferent de sistemul de operare şi dispozitiv. Conţinut Adobe Flash rulează pe 98 de procente de desktop-urile ce au o conexiune Internet, iar tehnologia Adobe Flash este platforma numărul unu pentru materiale video pe Internet. Mai mult, aproximativ 40 de procente din telefoanele mobile de ultimă generaţie şi alte dispozitive mobile rulează conţinut bazat pe tehnologia Flash.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5521
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2944
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9517
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.9182

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb