ADRIAN GEORGESCU: "Anul trecut, societăţile locale din grupul NOVOMATIC România au realizat investiţii de peste 12 milioane de euro"

Ziarul BURSA #Companii #Gambling / 2 martie 2016

"Anul trecut, societăţile locale din grupul NOVOMATIC România au realizat investiţii de peste 12 milioane de euro"

Cifra de afaceri realizată de NOVOMATIC România, cu afaceri de operare şi producţie a jocurilor de noroc, a fost, în primul semestru 2015, în creştere cu 49% faţă de aceeaşi perioadă din anul precedent, potrivit domnului Adrian Georgescu, CEO Novomatic România.

Anul trecut, societăţile locale din grupul NOVOMATIC au realizat investiţii de peste 12 milioane de euro.

Pentru anul în curs, domnul Georgescu ne-a spus că îşi doreşte să menţină cel puţin acelaşi trend de creştere a profitului ca în 2015 şi estimează creşterea numărului de echipamente de joc exploatate la 2500, iar a celor închiriate la 2000.

Astăzi, Grupul de Companii NOVOMATIC din România asigură aproximativ 700 de locuri de muncă.

Referitor la legislaţia din domeniu din ţara noastră, domnul Georgescu ne-a declarat: "Am convingerea că nouă legislaţie va duce la responsabilizarea operatorilor de jocuri de noroc şi că va avea un impact pozitiv asupra operatorilor care îşi desfăşoară activitatea legal. Consider oportun şi util un mai bun control al activităţii de concurenţă neloială şi contrafacere în domeniul jocurilor de noroc, această având un impact negativ în momentul de faţă atât asupra organizatorilor de jocuri de noroc, cât şi asupra percepţiei faţă de această industrie. Pe partea de slot machine, aşa cum bine ştiţi, taxele au crescut, lucru care afectează toţi operatorii din piaţă. În ceea ce priveşte on-line-ul, faptul că s-a deschis şi această piaţă este un lucru bun, rămâne de văzut cum vor merge lucrurile pe viitor".

CEO Novomatic România ne-a mai spus că domeniul jocurilor de noroc s-a dezvoltat foarte mult faţă de momentul la care acest segment şi-a făcut apariţia pe piaţă, în sensul îmbunătăţirii calităţii echipamentelor, intrării pe piaţă a din ce în ce mai multor operatori în domeniu şi bineînţeles, a reglementărilor continue ale sistemului legislativ în acest context.

"Cu siguranţă, piaţă jocurilor de noroc va beneficia de o şi mai bună dezvoltare şi funcţionare, menţinând acelaşi trend ascendent al rezultatelor obţinute", a mai precizat domnul Georgescu.

Grupul de companii NOVOMATIC din România activează pe piaţa românească de 25 de ani, iar în prezent operează aproximativ 2.000 de aparate, în mai mult de 130 de săli de jocuri de noroc şi agenţii de pariuri, din întreagă ţară. De asemenea, grupul închiriază mai mult de 1.300 de echipamente de jocuri de noroc pentru terţi şi operează în parteneriat cu Compania Naţională Loteria Română SA în jur de 5000 de terminale de videoloterie (VLT), în aproximativ 1400 de locaţii.

Adrian Georgescu, CEO Novomatic România, ne-a declarat, că NOVOMATIC a lansat, din martie 2015, la nivel naţional, un nou operator care propulsează segmentul de pariuri sportive la un nou nivel, prin utilizarea unei tehnologii revoluţionare pentru terminalele automate de pariuri şi a amplasat în 2015 în jur de 200 de terminale de pariuri sub numele mărcii de renume internaţional "TIP&CASH" a Grupului NOVOMATIC.

Grupul de Companii NOVOMATIC, fondat în anul 1980, este prezent la nivel mondial atât în statele membre ale Uniunii Europene, precum şi în Asia şi America Latină, având subsidiare în peste 50 de ţări şi exportând echipamente în peste 80 de ţări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb