ADVERTORIAL CONFERINŢĂ DE INFORMARE PROIECT REGIUNEA VEST "Paşaport de Export" - Cod MySMIS 128132


Companii / 17 mai 2021

CONFERINŢĂ DE INFORMARE PROIECT REGIUNEA VEST "Paşaport de Export" - Cod MySMIS 128132

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), în calitate de Beneficiar, implementează în perioada februarie 2020 - mai 2022 proiectul "Paşaport de Export", proiect finanţat în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020. Valoarea totală a proiectului este de 4,613,393.41 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă a Uniunii Europene este de 4,613,393.41 lei.

Proiectul ţinteşte regiunile de dezvoltare Nord-Est, Nord-Vest, Sud şi Vest şi are ca obiectiv general îmbunătăţirea nivelului de cunoştinţe / competenţe / aptitudini necesare derulării activităţilor de internaţionalizare şi export ale angajaţilor care îşi desfăşoară activitatea în sectoarele economice. Activităţile derulate în cadrul proiectului au ca scop creşterea egalităţii de şanse, proiectul promovând principiul egalităţii de şanse si non-discriminarea, pentru cel puţin 400 de angajaţi şi 40 de IMM-uri ce îşi desfăşoară activitatea în sectoarele economice.

În cadrul proiectului va fi elaborat "Ghidului Exportatorului", care va crea premisele pentru creşterea competitivităţii prin inovare pe termen mediu şi lung. Acest ghid va fi un instrument care va descrie parcursul optim de urmat de o întreprindere pe termen lung pentru maxim de competitivitate în activităţile de export şi va permite celor 40 de întreprinderi care îl vor implementa să îşi poată instrui personalul în vederea eficientizării la maximum a activităţilor de export.

Un plus major pe care îl aduce proiectul este reprezentat de colaborarea cu Google care, prin instrumentele puse la dispoziţie va contribui la digitalizarea activităţilor de internaţionalizare ale firmelor: atât în cadrul cursurilor cât şi în Ghidul Exportatorului vor fi prezentate instrumentele digitale existente şi necesar a fi folosite de firme în vederea creşterii competitivităţii pe pieţele externe.

În final, implementarea activităţilor proiectului reprezintă o abordare complexă în ceea ce priveşte satisfacerea nevoilor de dezvoltare ale angajaţilor şi implicit ale IMM-urilor din care aceştia provin.

Detalii suplimentare privind modalităţile de implicare în cadrul proiectului "Paşaport de Export" pot fi obţinute prin participarea la Evenimentul de informare grup ţintă organizat în data de 18 MAI 2021, începând cu ora 11:00, la Continental Forum Arad, Bulevardul Revoluţiei, nr. 79-81, Arad. În cadrul evenimentului sunt invitaţi să participe atât reprezentanţi ai presei, cât şi a părţilor interesate în derularea proiectului.

Pentru informaţii privind proiectul sau activităţile planificate, vă rugam să ne contactaţi la telefon 021.312.68.93, email office@smeprojects.ro, website www.pasaport-export.ro sau la adresa Piaţa Walter Mărăcineanu, nr. 1-3, intrarea 1, etajul 1, Bucureşti.

CONFERINŢĂ DE INFORMARE PROIECT REGIUNEA VEST "Paşaport de Export" - Cod MySMIS 128132

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5521
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2944
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9517
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.9182

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb