ADVERTORIAL: Cum îşi continuă activitatea compania Blumenfield® în vreme de coronavirus

Media-Advertising / 8 aprilie 2020

Cum îşi continuă activitatea compania Blumenfield® în vreme de coronavirus

Fiind o perioadă dificială pentru fiecare dintre noi, putem sesiza mai mult ca oricând vulnerabilitatea noastră în momentele în care natura ne surprinde şi ne poziţionează în faţa unor provocări şi împrejurări neobişnuite.

Situaţia actuală este una incertă şi se resimte mai mult sau mai puţin, în funcţie de capacitatea fiecăruia de a se adapta la noile condiţii restrictive, ce afectează viaţa social şi implicit toate activităţile.

Epidemia de coronavirus la nivel mondial este un motiv de îngrijorare şi pentru specialiştii în protecţia mediului înconjurător, acesta fiind un factor decisiv în menţinerea sănătăţii noastre, iar grija faţă de mediu ar trebui să ne preocupe în continuare, în special în această perioadă.

Soluţii implementate pentru menţinerea productivităţii pe perioada epidemiei

Echipa Blumenfield® percepe toată această situaţie ca pe o provocare, motiv pentru care a sporit sprijinul pe care îl acordă companiilor şi entităţilor pe care le deserveşte. Astfel, toată echipa de consultanţă se află în contact permanent şi îşi continuă activitatea de acasă, răspunzând prompt oricărei solicitări din partea clienţilor şi autorităţilor.

În ceea ce priveşte activitatea din laboratoarele Blumenfield® Science, aici, operaţiunile se desfăşoară în parametrii normali, iar personalul este instruit pentru a lucra în condiţii de siguranţă permanentă, atât în laborator cât şi în timpul prelevării probelor din teren. Laboratoarele de mediu Blumenfield® Science sunt în mod obisnuit spatii de lucru având accesul restricţionat pentru persoane din exterior şi controlate în ceea ce priveşte agenţii patogeni sau contaminanţi. Aşadar, se realizează zilnic sterilizarea spaţiilor de lucru utilizând lămpi cu raze UV, iar la intervale regulate de timp suprafeţele se şterg cu soluţii dezinfectante, toate acestea, pentru protejarea şi siguranţa personalului din laboratoarele de mediu.

Managementul companiei a ales să aibă o atitudine responsabilă, acordându-le angajaţilor şi colaboratorilor posibilitatea de a lucra de acasă, pentru a respecta distanţa socială şi implicit, de a reduce semnificativ orice potenţial risc. Blumenfield® încurajează această modalitate de lucru pentru companiile a căror activitate permite munca la domiciliu, astfel încât să se poată diminua riscul contaminării.

Laboratoarele de mediu ale companiei Blumenfield®

Înţelegând importanţa protejării mediului cât şi impactul generat de proiectele şi activităţile economice, Blumenfield® a realizat investiţii consistente în tehnologii noi pentru echiparea primului centru privat de cercetare pentru protecţia mediului, localizat în Constanţa.

Blumenfield® Science se desfăşoară pe o proprietate de 1700 mp, deţine 4 laboratoare de analize fizico - chimice, un laborator de microbiologie şi un laborator de biologie, toate dotate cu echipamente şi tehnologie de ultimă generaţie.

Echipa se implică activ în proiecte şi studii complexe de mediu. Rezultatele analizelor efectuate asupra probelor de apă, sol, sedimente, deşeuri, cât şi măsurătorile nivelului de presiune acustică sau indicatorilor de calitate ai aerului sunt interpretate din punct de vedere ecologic şi contribuie la concluzii pertinente şi relevante în studiile privind impactul asupra mediului.

În această perioadă există un interes crescut în monitorizarea factorilor de mediu, cu precădere, aerul. Particulele în suspensie sunt monitorizate de Blumenfield® Science cu echipamente performante ce pot evalua atât pulberi totale în suspensie, cât şi particule PM10 şi PM2,5. Totodată, au fost prezente constant şi solicitări pentru monitorizarea calităţii apei subterane, de suprafaţă sau uzată, alături de analize tehnice pentru fişele de caracterizare ale deşeurilor.

Cum afectează COVID-19 activitatea companiilor româneşti

COVID-19 a generat o reacţie în lanţ asupra mediului de afaceri. În rândul numeroaselor dezavantaje, se numără şi amânarea proiectelor de investiţii, de către investitori. Aceştia preferăsă fie mai degrabă prudenţi în această perioadă şi să îşi reducă la maxim cheltuielile. Mai mult, starea de incertitudine şi eventual prelungire a perioadei de restricţii riscă să genereze o recesiune semnificativă a economiei mondiale, fapt ce se va reflecta implicit şi asupra mediului de afaceri românesc.

De altfel, efectele au început să se resimtă deja la nivel naţional asupra tuturor sectoarelor de activitate, iar companiile au fost nevoite să recurgă la măsuri imediate de eficientizare. Cu toate acestea, este primordial ca în această perioadă dificilă, deciziile de management să fie responsabile şi realizate în baza unei analize de impact privind activitatea companiei pe termen mediu şi lung şi implicit a mediului de afaceri în care activează.

Nevoia permanentă de politici pentru promovarea mediului înconjurător

Încă de la începutul acestui mileniu, a fost esenţială o reconciliere între nevoia de dezvoltare economico-socială şi protecţia mediului. Un câştig evident identificat de-a lungul timpului este promovarea dezvoltării sustenabile care încorporează creşterea economică, îmbunătăţirea calităţii vieţii, sănătatea, educaţia, dezvoltarea socială şi nu în ultimul rând, protecţia mediului înconjurător.

Având în vedere contextul actual, mai exact epidemia cu coronavirus, compania Blumenfield® poate susţine faptul că este pregătită pentru perioada de revenire a economiei, prin soluţiile sale personalizate pentru fiecare industrie şi companie, în parte, printr-un portofoliu vast de servicii şi soluţii.

În acest sens, recomandarea Blumenfield® este ca fiecare companie să-şi adapteze activitatea în cel mai responsabil mod de funcţionare, astfel încât să putem traversa cu bine şi cât mai repede această perioadă plină de provocări pentru noi toţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb