ADVERTORIAL Florile corporate, un element esenţial în mediul de afaceri

Companii / 26 iunie 2017

Florile corporate, un element esenţial în mediul de afaceri

Fie că vreţi să adăugaţi o pată de culoare biroului sau să îi faceţi pe clienţi să se simtă bineveniţi, fie că doriţi să transmiteţi un mesaj special unui partener de business sau să completaţi decorul unui eveniment, florile corporate sunt foarte importante în mediul de afaceri. Ele sunt în măsură să asigure succesul unei recepţii şi să influenţeze relaţia cu un colaborator.

Decoruri florale personalizate

Florile au un limbaj aparte şi pot transmite mesaje foarte diverse, la fel cum pot influenţa stări de spirit. Ele sunt folosite în acest sens încă din vestita epocă victoriană, iar acest rol al lor s-a păstrat în timp, doar circumstanţele s-au schimbat. Despre succesul evenimentelor corporate al căror decor este completat de aranjamente florale vă spunem din proprie experienţă, în urma colaborării cu partenerul nostru Flor de los Andes. Este o florărie cu experienţă în domeniu, care întotdeauna reuşeşte să personalizeze spaţiile în care organizăm conferinţe sau alt gen de evenimente, astfel încât partenerii şi invitaţii noştri să aibă parte de atmosfera perfectă. Pe Flordelosandes.ro se pot vedea modele de flori corporate, iar dacă aveţi nevoie de ceva diferit consultanţii florăriei online vă vor ajuta să găsiţi combinaţia ideală pentru ceea ce căutaţi.

Prima impresie contează

În afară de evenimentele de business, cum spuneam la început, locul de muncă, birourile, recepţiile pot dobândi o amprentă aparte cu ajutorul florilor. Prima impresie este esenţială nu doar în cazul oamenilor, ci şi al spaţiilor în care intrăm. Astfel, un buchet de flori sau un aranjament floral pot aduce un plus de căldură, de culoare sau de personalitate oricărui spaţiu al unei firme şi pot constitui modalitatea perfectă de a întâmpina un vizitator, un client sau un partener. Crearea unei atmosfere pozitive încă de la intrare poate determina impresia generală pe care firma voastră o va lăsa oricui vă trece pragul. Iar faptul că florile declanşează emoţii pozitive este un fapt dovedit prin studii, nu este doar un aspect legat de estetică.

Mesaje transmise cu ajutorul florilor

Dincolo de rolul decorativ în mediul business, florile reprezintă o modalitate foarte potrivită de a transmite un mesaj de mulţumire, de apreciere şi chiar de felicitare, cu diferite ocazii. Fie că este vorba despre un partener de afaceri, despre un client important sau despre unul nou, florile vor fi intermediarul perfect pentru astfel de momente. Pe Flordelosandes.ro găsiţi o gamă variată de flori, în combinaţii interesante, care pot acoperi o gamă largă de ocazii în care mesajele voastre trebuie să vină în completarea relaţiilor de afaceri. Calitatea florilor este esenţială în astfel de cazuri, iar la Flor de los Andes ea este o garanţie, florăria fiind importator direct.

Trandafirii, un decor sofisticat

Pe lângă alte tipuri de flori considerate potrivite pentru mediul de afaceri, floriştii de la Flordelosandes.ro recomandă trandafirii. Chiar dacă sunt percepuţi ca un simbol al romantismului şi al iubirii, trandafirii conferă o notă sofisticată oricărui interior. De asemenea, trandafirii reprezintă un element decorativ elegant, stilat, care nu se demodează şi care va conferi mereu unui spaţiu acel ceva definitoriu pentru impresia pe care o lasă. Un buchet de trandafiri într-o sală de conferinţe, pe un birou sau într-o recepţie va crea întotdeauna o atmosferă stylish. Iar dacă alegeţi culorile şi nuanţele adecvate nici nu mai este nevoie de altceva. Tot pe Flordelosandes.ro se pot vedea culori de trandafiri deosebite şi foarte diverse, iar trandafirii sunt importaţi direct din Ecuador, unde se cultivă soiuri foarte rezistente şi impresionante.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb