ADVERTORIAL Franciza Primigi, în continuă expansiune

Ziarul BURSA #Companii / 21 noiembrie 2016

Franciza Primigi, în continuă expansiune

Pentru cei care încă nu au descoperit brandul pentru copii Primigi, este suficient de spus că are o experientă pe piaţă de peste 40 de ani, iar în tot acest timp, şi-a perfectionat tehnologiile, materialele şi croielile, în aşa fel încât să nu lase nici un parinte sau copil nesatisfăcut.

Folosindu-se de experienţa şi know-how-ul dobândite international, în vara lui 2011 s-a deschis primul magazin Primigi, in incinta celui mai prestigios mall din Bucureşti - Baneasa Shopping City - unde este încă de atunci prezent cu ţinute complete, head to toe, pentru micuţii cu vârste cuprinse între 0 şi 14 ani.

Având o poziţie solidă pe piaţă şi bucurându-se de awareness şi încrederea clienţilor săi fideli, in 2013 a dobândit încrederea necesară deschiderii unui al doilea magazin, în Mall Promenada, de data aceasta cu un concept similar, dar mai degrabă axat pe produsele de încălţăminte şi tehnologia GoreTex (care se referă la materiale speciale pentru sezonul rece, care protejează eficient împotriva umezelii şi frigului).

Brandul este cel mai adesea căutat pentru încălţările rezistente în timp, ergonomice, cu talpă fleibilă şi material care permite pielii să respire, însă nu sunt de neglijat nici colecţiile vesele de îmbrăcăminte.

Acum, Primigi are motive noi să îşi sărbătorească succesul. La începutul lunii noiembrie, a inaugurat un nou shop în cel mai nou mall deschis în Bucureşti. ParkLake se afla în sectorul 3 al Capitalei, cu ieşire către unui dintre cele mai populare parcuri, unde numeroase familii şi copii îşi petrec timpul.

Cele trei magazine se bucură şi de prezenţă online, regăsindu-se în lista boutique-ului multi-brand Contessina, de unde îşi consolidează poziţia la nivel naţional, cu livrări în orice zonă a ţării.

Alege Primigi, lider pe piaţa de produse pentru copii!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb