ADVERTORIAL Gata cu statul la coada! Acum poti obtine fisa medicala pentru permisul auto in cel mai scurt timp

Media-Advertising / 26 februarie 2018

Gata cu statul la coada! Acum poti obtine fisa medicala pentru permisul auto in cel mai scurt timp

In ziua de astazi, sa iti reinnoiesti permisul auto poate fi o adevarata corvoada.

Pentru a preschimba permisul de conducere (expirat, deteriorat, schimbare nume etc), trebuie depuse la Politie urmatoarele documente:

- fisa medicala pentru permis auto;

- dovada platii taxei pentru permisul auto;

- carte de identitate si permis auto in original.

Avand in vedere ca timpul inseamna bani, nu poti pierde ore in sir la coada, asteptand sa obtii actele necesare, cum ar fi fisa medicala pentru permisul auto

Tocmai de aceea, opteaza pentru o alternativa care te ajuta sa economisesti atat timp, cat si bani!

Daca vrei sa obtii sau sa iti reinnoiesti permisul de conducere, StandardMed este clinica medicala de incredere care furnizeaza cel mai bun raport calitate-pret pentru fisa medicala pentru permisul auto, oferind in acelasi timp punctualitate si eficienta inegalabile.

Iata care sunt principalele 3 motive pentru care ar trebui sa iti iei fisa medicala pentru permisul auto de la StandardMed

1. Beneficiezi de cel mai bun pret

Pentru pretul de numai 125 de Lei, vei obtine fisa medicala pentru permisul auto (categoriile A sau B) in maximum 1 ora si jumatate de la completarea formularelor. In situatia in care acest interval este depasit, ti se va restitui 50% din suma platita.

In plus, toti cei care efectueaza analizele pentru obtinerea fisei medicale pentru permisul auto in cadrul acestei clinici, beneficiaza de 20 de Lei reducere la orice consultatie medicala realizata la StandardMed.

2. Rezolvi totul cu o singura deplasare, intr-o singura locatie

Pe langa pretul avantajos, un alt beneficiu oferit de clinica StandardMed este prezenta simultana a medicilor pentru toate cele 6 specialitati cuprinse in certificatul medical necesar:

-medicina interna;

-ortopedie;

-neurologie;

-psihiatrie;

-oftalmologie;

-ORL.

Clinica StandardMed este acreditata si poate elibera chiar si avizul psihologic util tuturor persoanelor care doresc sa urmeze cursurile scolii de soferi, cat si persoanelor care au permisul suspendat sau anulat pentru diverse abateri. Tot in cadrul clinicii se pot realiza si analizele medicale complete pentru preschimbarea permisului auto.

3. Economisesti timp si bani

Rezolvand totul intr-o singura locatie, cu o singura deplasare, nu mai pierzi timpul pe holurile clinicilor, la alte ghisee sau in trafic. Pur si simplu iti faci o programare, vii cu actele necesare, completezi formularele in cadrul clinicii StandardMed, iar intr-o ora si jumatate ai fisa medicala pentru permisul auto. In acest fel simplu si rapid, economisesti si resurse materiale considerabile.

Iata care sunt actele pe care trebuie sa le ai la tine in momentul in care te prezinti la StandardMed pentru fisa medicala pentru permisul auto:

- Buletin / Carte de identitate;

- Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B) in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

- Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet);

- Ochelari de vedere (daca este cazul).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb