ADVERTORIAL O marcă în comerţul cu flori: trandafirii de Ecuador

Companii / 2 octombrie 2017

O marcă în comerţul cu flori: trandafirii de Ecuador

Vrei să faci cuiva o surpriză? Comandă-i un buchet de trandafiri. Încerci să-i spui că o iubeşti? Trandafirii roşii sunt alegerea perfectă. Trebuie să mulţumeşti pentru un gest sau un serviciu? Tot trandafirii te salvează. Şi aşa mai departe, situaţiile şi momentele în care aceste flori reprezintă cadoul ideal sunt multe. Pentru că nu se demodează, au o simbolistică bogată şi, nu în ultimul rând, au valoarea estetică a tot ce este clasic. Şi chiar există unii trandafiri cunoscuţi drept cei mai fumoşi din lume: trandafirii de Ecuador.

Direct de la fermele din Anzi

Buchete din trandafiri de Ecuador, în culori şi în combinaţii diverse, pot fi comandate din florăria online Flordelosandes.ro. Trandafirii sunt importaţi direct de la fermele din Ecuador, renumite pentru soiurile impresionante pe care le cultivă. De ce sunt speciali aceşti trandafiri, ce anume îi face atât de apreciaţi şi de lăudaţi? Este vorba despre condiţiile climatice în care sunt cultivaţi, la mare altitudine şi pe soluri vulcanice, lucru care le sporeşte rezistenţa şi durata de viaţă, după ce sunt tăiaţi. În plus, la fermele amintite, se obţin mereu culori şi nuanţe deosebite, astfel că diversitatea în această privinţă este una impresionantă.

Trandafirii roşii, cei mai comandaţi

Cele mai comandate sunt buchetele de trandafiri roşii, care continuă să fie expresia clasică a sentimentelor romantice. Iar pe Flordelosandes.ro găsiţi întotdeauna oferte speciale la aceste buchete, tocmai pentru că fac parte din categoria bestseller. Dintre acestea, se comandă online cel mai des buchetele din 25 de trandafiri roşii şi buchetele din 101 trandafiri roşii. Aspectul lor este unul deosebit, pentru că trandafirii de Ecuador au floarea mai mare decât cei obişnuiţi, ceea ce le sporeşte calitatea estetică. În plus, înălţimea lor diferă şi poate merge de la 40 cm la 1,50 m. Da, aţi citit bine, un metru şi jumătate. Aşadar, dacă vreţi să impresionaţi pe cineva, aceşti trandafiri nu vor da greş.

Diversitate de culori şi nuanţe

Pe lângă trandafirii roşii, pe Flordelosandes.ro găsiţi multe alte culori şi nuanţe. Există mai multe feluri de mov, de roz, de ciclam, de galben şi aşa mai departe. Cum spuneam, varietatea în această privinţă este mare la trandafirii de Ecuador. Modelele de buchete din amintita florărie online sunt şi ele diverse şi pot fi atât într-o singură culoare, cât şi în combinaţii de culori. Trebuie doar să alegeţi şi să comandaţi. Livrarea buchetelor se face prin curieri proprii, astfel că ele ajung la destinatar în stare impecabilă. Iar surpriza este garantată. Cui nu i-ar plăcea să primească un buchet din cei mai frumoşi trandafiri din lume?

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb