ADVERTORIAL Oferte last minute: Vacante de vis cu pana la 45% mai ieftine

Media-Advertising / 22 iunie 2018

Oferte last minute: Vacante de vis cu pana la 45% mai ieftine

Sau altfel spus: vacante pe ultima suta de metri, aproape la jumatate de pret! Acesta este avantajul ofertelor last minute si visul oricarui turist. Iar cu ajutorul ofertelor de la Christian Tour, unul dintre cei mai mari touroperatori de la noi din tara, poti intr-adevar sa calatoresti in cele mai frumoase locuri cu bani mai putini.

Daca nu ti-ai facut inca planuri pentru vara asta, iar jobul iti permite un program flexibil sau sa lucrezi de la distanta, astfel incat sa poti pleca oricand in vacanta, atunci e cazul sa vanezi ofertele last minute! Aproximativ 20% dintre turistii care intentioneaza sa-si achizitioneze un sejur relaxant pe litoralul din strainatate prefera sa aleaga oferte last minute pentru a beneficia de reduceri substantiale aplicate fie intregului pachet, fie doar biletelor de avion.

Iar daca simpla sugerare a unui zbor cu avionul te duce deja cu gandul departe, iata in continuare cele mai bune oferte last minute pe care le gasesti pe site-ul Christian Tour:

Oferte last minute Grecia

Taramul zeilor si al insulelor cu ape azurii ramane de departe destinatia preferata a romanilor cand vine vorba de vacante reduse. La o distanta de aproximativ 1.000 km de Bucuresti si doar 3-4 ore de zbor cu avionul sau chiar mai putin, in functie de ruta si destinatie, Grecia este ideala pentru un sejur estival ales cu numai cateva zile inainte de plecare.

Spre exemplu, poti alege un sejur in insula Corfu in perioada 26 iunie - 03 iulie la doar 279euro/persoana. La acestia se adauga 95euro taxe de aeroport, iar pretul final include:

- bilet de avion dus-intors (charter Bucuresti);

- transfer aeroport-hotel si retur;

- 7 nopti de cazare in regim self-catering, camera standard (pentru 2 adulti, Hotel River Studios Paleokastritsa);

- asistenta turistica.

De asemenea, ai posibilitatea sa optezi pentru un sejur pe ultima suta de metri in insula Lefkada, Zakynthos sau Creta cu chartere de avion din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi sau cu autocarul. Reducerile pot ajunge chiar si pana la 500-600euro/camera!

Iar daca iti doresti o escapada romantica in compania persoanei iubite, iti recomandam una dintre ofertele last minute pentru un sejur in Santorini cu zbor din Bucuresti si taxe de aeroport incluse. Aceasta insula feerica a Greciei ofera unul dintre cele mai impresionante apusuri de soare din lume, in contrast cu combinatia alb-albastru ce caracterizeaza constructiile specifice zonei. Avand o structura "supraetajata", insula vulcanica Santorini dispune de hoteluri cu o priveliste unica asupra Marii Egee.

Oferte last minute Spania

In cazul in care vrei sa fugi cateva zile de la birou pentru a te relaxa pe sezlong admirand Oceanul Atlantic si savurand o sangria autentica, poti alege un sejur de vis in Insulele Canare, precum Gran Canaria sau faimoasa Tenerife. Pentru aceasta destinatie reducerile ajung si pana la 300-400euro.

Oferte last minute circuite

Nu in ultimul rand, Christian Tour ti-a pregatit pentru perioada urmatoare (iunie-iulie) o serie de circuite culturale in Grecia, Spania, Portugalia, Elvetia sau Italia. Iar daca vrei sa te aventurezi in circuite exotice precum Japonia, Mongolia ori China, fii cu ochii pe site-ul acestui touroperator sau mergi intr-una dintre cele 40 de agentii Christian Tour din tara.

Ofertele last minute sunt valabile in limita locurilor disponibile si actualizate permanent. Pe langa reducerile de pret la intregul pachet sau pentru biletul de avion, cu taxe de aeroport gratuite sau cu 50% reduse, mai pot exista oferte de tipul "platesti 1, merg 2", oferte pentru sejururi individuale etc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb