ADVERTORIAL Preţul Dogecoin creşte cu 8% în contextul entuziasmului din jurul IEO-ului Dogeverse

Media-Advertising / 23 mai

Preţul Dogecoin creşte cu 8% în contextul entuziasmului din jurul IEO-ului Dogeverse

Mania monedelor meme a revenit în forţă după ce Dogecoin (DOGE) a înregistrat o creştere de 8% a preţului, în ultimele 24 de ore.

Alte monede populare, precum Shiba Inu (SHIB) şi Pepe (PEPE), au cunoscut şi ele creşteri semnificative pe măsură ce volumele de tranzacţionare au crescut. Această tendinţă de creştere indică un interes reaprins pentru monedele meme în rândul investitorilor şi comercianţilor de criptomonede.

Cumpără Dogeverse

Un proiect care atrage în mod deosebit atenţia comercianţilor este Dogeverse (DOGEVERSE), care se pregăteşte pentru mult aşteptatul său IEO (n.r. Initial Exchange Offering). Dogeverse promite să aducă inovaţii şi funcţionalităţi unice în universul monedelor meme, ceea ce contribuie la entuziasmul şi interesul crescut din jurul acestui proiect. Pe măsură ce data IEO se apropie, aşteptările cresc, iar comercianţii urmăresc cu atenţie evoluţiile pentru a nu pierde ocazia de a investi în această monedă promiţătoare.

Dogecoin creşte cu 8% şi depăşeşte niveluri tehnice cheie

Preţul DOGE se situează acum în jurul valorii de 0,163 USD, marcând o creştere de 8% în ultimele 24 de ore. Această apreciere a dus Dogecoin la cel mai înalt nivel din 6 mai încoace.

Se pare că această creştere a fost determinată de o revenire de la nivelul de suport de 0,148 USD, care a fost menţinut în ultima săptămână. Acum, DOGE a crescut suficient pentru a testa zona de rezistenţă majoră în jurul valorii de 0,165 USD, o barieră care a ţinut preţul sub control încă de la mijlocul lunii aprilie.

Mişcarea din prezent a permis DOGE să depăşească şi media mobilă exponenţială (EMA) pe 50 de zile pe graficul zilnic, un obstacol tehnic important.

Totuşi, creşterea Dogecoin nu se reflectă doar în grafice. Volumul tranzacţiilor spot a crescut cu 124%, ajungând la 1,9 miliarde de dolari, ceea ce plasează DOGE pe locul 10 în topul celor mai tranzacţionate criptoactive din lume, în ultimele 24 de ore.

Rămâne de văzut dacă DOGE va putea trece de rezistenţa actuală, dar impulsul optimist este clar de partea sa.

Cumpără Dogeverse

Monedele meme încep să crească în timp ce ETF-urile ETH alimentează optimismul

Nu doar Dogecoin a înregistrat o creştere astăzi, ci întregul sector al monedelor meme a fost pe un trend ascendent.

În ultimele 24 de ore, capitalizarea totală a monedelor meme a crescut cu 8%, ajungând la 57,8 miliarde de dolari. De asemenea, volumele de tranzacţionare spot au avut o creştere impresionantă de 98%, atingând 9,1 miliarde de dolari, în condiţiile în care tot mai mulţi comercianţi intră pe piaţă.

Shiba Inu (SHIB) a crescut cu aproximativ 6%, iar Pepe (PEPE) a avut o creştere de 17%. Aceste performanţe au fost însă depăşite de BONK, care a înregistrat o creştere de peste 20% faţă de ziua precedentă.

Cel mai mare câştigător din rândul monedelor meme a fost MOG, care a înregistrat un câştig de 45%.

Acest val de optimism pare să fie alimentat de speranţele că SEC va aproba un ETF ETH spot săptămâna aceasta, ceea ce ar putea atrage miliarde de dolari în investiţii instituţionale.

Deşi un ETF ETH spot nu ar influenţa direct monedele meme, sentimentul pozitiv se răspândeşte pe întreaga piaţă crypto, ducând la o creşterea generalizată a preţurilor.

Entuziasmul se intensifică în jurul IEO-ului Dogeverse

Un alt factor major care alimentează entuziasmul din jurul monedelor meme este viitorul IEO al Dogeverse.

Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu proiectul, Dogeverse este o monedă meme multi-chain care operează pe reţele precum Ethereum, Solana şi Base. Graţie tehnologiei de interoperabilitate, utilizatorii vor putea schimba şi transfera jetoane DOGEVERSE pe şase blockchainuri diferite.

Mai exact, un investitor ar putea achiziţiona DOGEVERSE pe Ethereum în timpul fazei de prevânzare. După lansarea oficială, acesta îşi poate transfera tokenurile pe Solana pentru a beneficia de taxele mici ale reţelei şi de ecosistemul DeFi în creştere.

Această capacitate multi-chain este doar unul dintre avantajele Dogeverse. În prezent, entuziasmul se concentrează în jurul viitorului IEO, despre care membrii canalului de Telegram al proiectului cred că va aduce o expunere semnificativă pentru token.

Istoric, IEO-urile de succes pot conduce la creşteri rapide de preţ, deoarece comercianţii cu amănuntul caută să intre pe piaţă devreme. Pentru o monedă meme precum Dogeverse, acest tip de impuls alimentat de speculaţii ar putea fi esenţial pentru a deveni o vedetă pe piaţă.

Nu e de mirare că personalităţi respectate precum Mike Williams şi platforma 99Bitcoins au discutat recent despre Dogeverse.

Între optimismul din jurul monedelor meme şi lansarea foarte aşteptată a Dogeverse, sfârşitul lunii mai se anunţă a fi unul interesant pentru investitori.

Cumpără Dogeverse

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb