ADVERTORIAL Un magazin online din ce în ce mai preferat de români!

Media-Advertising / 30 iulie 2021

Un magazin online din ce în ce mai preferat de români!

Din ce în ce mai multe peroane aleg să facă mai ales cumpărături online! Nu este vorba doar despre efectele pandemiei, cu care ne confruntăm încă de la începutul anului 2020. Este vorba şi despre multe alte avantaje pe care le au persoanele care aleg cumpărăturile online în defavoarea celor din magazinele fizice.

Este vorba despre uşurinţa de a găsi exact produsul căutat, despre preţul cel mai corect, despre comoditatea de a trimite comanda de oriunde, despre posibilitatea de a returna produsul dacă nu este pe placul nostru, etc.

Oferte foarte generoase de remedii naturiste în mediul online

Pentru că sunt foarte căutate, magazinele online de remedii naturiste sunt într-o continuă creştere. Mai ales cele care comercializează produse naturiste de foarte bună calitate!

Din această categorie, magazinul online Sanavita.ro a reuşit să atingă de curând o cifră de afaceri de aproximativ 200.000 de euro. Acest lucru înseamnă o creştere cu 43% a cifrei de afaceri, înregistrată la nivelul anului 2020. Influenţa situaţiei generate de pandemie îşi face simţită prezenţa în acest domeniu.

În ultimul an, preferinţele oamenilor s-au îndreptat către produsele naturiste destinate creşterii imunităţii, precum şi către produse de genul detergenţilor ecologici pentru suprafeţe sau dezinfectanţi de diferite tipuri.

Sanavita este un magazin exclusiv online care surprinde în mod plăcut printr-o gamă extrem de variată de suplimente naturiste. Practic, de aici puteţi cumpăra remedii naturiste pentru orice tip de afecţiune! Simplu, uşor, foarte practic, totul într-un singur loc!

Remarcăm de asemenea, că acest trend crescător al afacerii, a continuat şi în primele 5 luni ale anului 2021. În momentul de faţă, se află în topul vânzărilor produsele pentru protecţie solară, bineînţeles, dar şi alimentele şi produsele cosmetice bio.

Faptul că din ce în ce mai multe persoane aleg produsele naturiste comercializate de magazinul online sanavita.ro, se reflectă şi în valoarea medie a unei comenzi ( creştere cu aproximativ 17% comparativ cu anul 2019), în timp ce valoarea medie a coşului de cumpărături a crescut, de asemenea, cu 12%, comparativ cu acelaşi an.

Ce tipuri de produse naturiste puteţi achiziţiona acum, online de la magazinul SANAVITA?

Oferta magazinului online sanavita.ro nu excelează doar în remedii naturiste. Sunt foarte multe alte categorii de produse de foarte bună calitate care vă pot fi utile zi de zi: ceaiuri, tincturi, pulberi, vitamine şi minerale, sucuri şi siropuri, uleiuri, gemoderivate, creme şi geluri diverse, cosmetice naturale pentru păr, pentru copii, pentru corp sau pentru ten, vezi gama completa aici: https://www.sanavita.ro/cosmetice-naturale/

Pentru persoanele interesate de produse apicole, tot de aici puteţi cumpăra online, lăptişor de matcă, miere naturală, miere de Manuka, pastură sau polen.

De asemenea, oferta magazinului mai include şi produse de tipul ulei de cocos, produse bio, superalimente bio, etc.

Din gama produselor noi comercializate, fac parte şi produsele HERBAGETICA.

Este compania românească care comercializează produse naturiste de o foarte bună calitate, 100 % naturale!

Tirofix, Tămîie, Feronix, Zinc forte, Echinaceea Indiană, Astragalus sunt doar câteva exemple de produse noi incluse în oferta SANAVITA de curând!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb