"Aectra" şi-a premiat partenerii de afaceri

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 23 decembrie 2005

Grupul de firme "Aectra România" a reunit, marţi seara, partenerii de afaceri în cadrul evenimentului anual "Premiile Aectra pentru Excelenţă în Afaceri". Aflată la a 6-a ediţie, festivitatea reprezintă un eveniment unic în domeniile agricultură şi industrie.

Din cele 87 de companii înscrise la concurs şi 35 de nominalizări, cîştigătorii de anul acesta ai "Premiilor Aectra pentru Excelenţă în Afaceri - România 2005" sînt: "Arexim" Bulgaria (producătoare de maşini de injecţie), la categoria "Creşterea cifrei de afaceri cu peste 15%" în industrie, iar în agricultură - "Cerealcom" Dolj (lider de piaţă în domeniul producerii, depozitării, păstrării şi procesării cerealelor şi plantelor tehnice). La categoria "Dezvoltare în premieră naţională/Inovaţie", în industrie a fost premiată "Electroplast" (promotor al inovaţiei şi al materialelor de înaltă tehnicitate), iar în agricultură - "TCE 3 Brazi" Insula Mare a Brăilei (adepţi ai celor mai moderne tehnologii agricole). La categoria "Cucerirea unui segment/nişă sau a unei noi pieţe" în industrie a fost premiată "Electrolux România" pentru realizarea în acest an a primelor plite vitroceramice, iar în agricultură - "Mig Vas" Călăraşi.

La categoria "Parteneriat strategic" în industrie a fost premiată "Banca Transilvania" pentru sprijinul şi flexibilitatea oferită în dezvoltarea proiectelor de investiţii, iar în agricultură - "Tel Drum" Teleorman pentru contribuţia importantă adusă producţiei agricole.

Cu o experienţă de peste 15 ani pe piaţa românească, Grupul de firme Aectra România contribuie activ la creşterea competitivităţii sectoa-relor economiei româneşti în care activează, prin dezvoltarea, împreună cu partenerii săi, de aplicaţii care să se diferenţieze prin valoare, calitate şi marcă astfel încît să promoveze produsele fabricate în România, atît pe piaţa internă, cît şi la nivel mondial.

Anul 2005 a reprezentat pentru grupul de firme "Aectra" o creştere cu peste 25% a cifrei de afaceri consolidate.

Monica Măgureanu

insert

- Fondată în 1987, "Aectra" a evoluat într-un grup internaţional de firme comerciale în domeniul produselor chimice şi petrochimice, avînd în prezent peste 150 de angajaţi. Grupul deţine două birouri centrale, şase filiale şi depozite, şi are o reţea de distribuţie ce acoperă întreg teritoriul ţării.

- La nivel de grup, în 2004, volumul veniturilor din vînzări s-a ridicat la 33 de milioane de dolari, din care "Aectra" - 13 milioane de dolari, "Aectra Agrochemicals" - 11 milioane de dolari, iar "Chemical Independent Group" Cîmpia Turzii - 4 milioane de dolari. De asemenea, comerţul internaţional al grupului "Aectra" pentru produse chimice şi petrochimice a înregistrat un venit de 5 milioane de dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb