Afya Clinik creşte accelerat în 2021 şi plănuieşte noi investiţii

Comunicate de presă / 30 septembrie 2021

Afya Clinik creşte accelerat în 2021 şi plănuieşte noi investiţii

La doar un an de la lansarea în piaţa locală a serviciilor medicale private, Clinica Afya Clinik se îndreaptă către atingerea cifrei de 1.000 de pacienţi până la finalul anului în curs, în timp ce cifra de afaceri este estimată să crească de zece ori prin comparaţie cu cele câteva luni de activitate din 2020, conform unui comunicat remis redacţiei.

Afya Clinik şi-a deschis porţile anul trecut, în luna septembrie, în Râmnicu Vâlcea, într-un moment privit atunci, de către investitori, din două unghiuri: pe de o parte a fost considerat "oportun" prin prisma faptului că pandemia a crescut nevoia pentru serviciile medicale private, iar pe de altă parte "delicat", având în vedere că riscul de a deschide un business în pandemie era mare.

"Afya Clinik a fost lansată în luna septembrie 2020, nu cu mult timp după încheierea stării de urgenţă, perioadă în care toate clinicile medicale care nu erau dedicate COVID au fost închise. Pentru început, în cele patru luni de activitate de anul trecut, imaginea este una favorabilă, cu indicatori ascendenţi. Dacă în prima lună de la deschidere am avut doar 23 de pacienţi, până la finalui anului 2020 am depăşit pragul de 50", spune Andreea Constantin-Vîlcioiu, antreprenoarea care a pus temeliile Clinicii Afya în Râmnicu Vâlcea, alături de dr. Amit Beedasy şi Dragoş Vîlcioiu.

Din cei 650 de pacienţi care au apelat la serviciile clinicii până la momentul de faţă, 5% s-au încadrat la mici intervenţii chirurgicale precum: blefaroplastie, sindrom de tunel carpian, maladia Dupuytren, excizii tumorale si cicatriciale. Restul pacienţilor au venit la clinică pentru pentru diverse alte proceduri şi consultaţii, inclusiv din zona de medicină estetică.

În termeni de "cifre de afaceri", rulajul a fost de 10.000 euro în primele patru luni de la înfiinţare (septembrie - decembrie 2020), pentru ca în 2021 să fie previzionată o creştere până la 100.000 de euro, în paralel cu creşterea numărului de pacienţi până la aproximativ 1.000.

"Creşterea se datorează şi unui număr mai mare de medici. Dacă am pornit la drum cu doar trei medici, acum echipa noastră înseamnă zece medici cu diferite competenţe medicale. Practic, diversificând serviciile, creştem şi numărul de pacienţi. Pe viitor, dorim să creştem echipa cu personal medical şi auxiliar. Iar în viitorul apropiat plănuim investiţii în echipamente < < state of the art > > care ne vor ajuta să păstrăm ritmul cu noile tendinţe din domeniu", mai adaugă Andreea Constantin.

Clinica îşi desfăşoară activitatea pe o suprafaţă de 100 de metri părtraţi, foarte aproape de spitalul judeţean din Râmnicu Valcea, la adresa Calea lui Traian, nr. 152.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb