ALERT Jo Cox, membru al Parlamentului Britanic, a murit, după ce a fost împuşcată şi înjunghiată

Mina Irina
Internaţional / 16 iunie 2016

Jo Cox, membru al Parlamentului Britanic, a murit, după ce a fost împuşcată şi înjunghiată

Actualizare 19:40 Tom Watson: "Membrii partidului sunt devastaţi de moartea lui Jo"

Tom Watson, lider Laburist, a declarat: "Membrii partidului sunt devastaţi de moartea lui Jo. Am pierdut un coleg atât de tânăr care ar fi avut potenţial să contribuie mult mai mult la viaţa publică. Ea a fost viitorul nostru. Este greu de înţeles modul în care o persoană plină de compasiune, principială şi frumos poate fi luată de la noi atât de crud. Este chiar mai devastator, deoarece ea a făcut ceea ce ştia să facă cel mai bine, să deservească cetăţenii. Noi plângem pierderea ei. Dragostea şi rugăciunile noastre se îndreaptă către Brendan şi familia lui Jo", conform The Guardian.

(M.I.)

----

Actualizare 19:20 Jo Cox a murit

Potrivit poliţiei, Jo Cox a murit după ce a fost împuşcată de trei ori şi înjunghiată.

(M.I.)

-------

Actualizare 19:12

Un om în vârstă de 52 de ani a fost arestat . Ofiţerii legişti efectuează percheziţii în casa în care locuieşte bărbatul.

(M.I.)

------

Actualizare 18:19

Campania pentru rămânerea Marii Britanii în UE a fost amânată pentru mâine şi, totodată, grupul "Vot Leave ", a declarat că a suspendat manifestaţiile, conform newsmax.

(M.I.)

-----

Actualizare 17:58

Parlamentarul laburist, favorabil rămânerii Marii Britanii în UE a fost împuşcat de trei ori, o dată în cap, de către un bărbat care în timpul atacului a strigat "Britain First",potrivit Dailymail.

(G.F.)

--------------

Jo Cox, membru al parlamentului britanic, a fost împuşcată în West Yorkshire, conform The Guardian. Ea a fost atacată în propria circumscripţie de un bărbat care pare să fie favorabil ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Politicianul laburist a fost rănit în atac, iar în zonă se desfăşoară o acţiune de investigaţie a poliţiei.

Atacul se pare că a avut loc lângă librăria oraşului, unde politicianul ţine şedinţele.

În vârstă de 42 de ani, Jo Cox a fost aleasă în parlament în 2015, după ce a lucrat ca lider de politici şi campanii umanitare pentru Oxfam.

Campania electorală organizată înaintea referendumului pe tema apartenenţei Marii Britanii la Uniunea Europeană a fost suspendată pe parcursul zilei de joi ca reacţie la tentativa de asasinare a deputatei laburiste Jo Cox.

Potrivit presei britanice, în acelaşi incident a fost înjunghiat un bărbat de circa 40 de ani, care a suferit răni uşoare. Flynn Terry-Edwards, care conduce coaforul Divin, aflat lângă scena atacului, a spus că un om de la salubritate a încercat să oprească incidentul, imediat după ce Jo Cox a fost înjungheată de atacator, potrivit The Guardian.

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. Se incing spiritele.

    Putin este de vina. Aaa..... . Asta a fost valabil doar in Rusia, in cazul Nemtov.

     

    Unde este propaganda sa dea vina pe Cameron? Dar despre atacul asupra unei primarite din Germania acum vreo doua luni? 

    Cameron avea motive. Este disperat de avansul curentului brexit si a comandat o crima. Platita cu bani din Panama. 

    1. Henriette Reker, candidată independentă la alegerile pentru postul de primar al orașului Koln, a fost înjunghiată sâmbătă dimineață într-o piață din metropola germană, unde făcea campanie, acesta fiind un act cu motivații "rasiste" legate de politica de primire a refugiaților, a anunțat poliția regională, conform agenţiei AFP citate de Agerpres.

      Reker, grav rănită cu cuțitul de către un bărbat de 44 de ani, "era responsabilă cu primirea refugiaților la primăria din Koln", a explicat Wolfgang Albers, comandant al poliției din landul Renania de Nord-Westfalia. "În acest context, se pune accentul pe un act politic", a adăugat acesta. 

      H.mm

      Se extinde Europa cu Siria. 

    Postacii bancarzi m-au apostrofat dimineata cand le spuneam ca exact asta li se va intampla. Populatia s-a saturat de manipulari de 3 lei, iar unii sunt ceva mai suparaciosi. :)))))))

    Un reprezentanti al mafiei financiare, avocat al uedictatorilor, si-a luat trei gaurici de la Britain First, not bankstards first!!! :))) 

    1. Jo Cox nu era reprezentatul comunitatii financiare, mizerabil care esti si ar trebui sa fii interzis pe forumuri. Jo Cox era un parlamentar poate putin naiv. Oxfam lupta impotriva saraciei mondiale. Esti un scelerat, bolnav de psihoza bancara. Du-te si te trateaza. La nebuni cu tine.

       

      She won a place at Cambridge but told the Yorkshire Post in a recent interview: “I never really grew up being political or Labour. It kind of came at Cambridge where it was just a realisation that where you were born mattered, that how you spoke mattered … who you knew mattered. I didn’t really speak right or knew the right people. I spent the summers packing toothpaste at a factory working where my dad worked and everyone else had gone on a gap year. To be honest my experience at Cambridge really knocked me for about five years.” 

      Cox went on to be an aid worker in developing countries, and became Oxfam’s head of global policy. Max Lawson, Oxfam’s head of policy, who previously worked for Cox said: “Jo was a brilliant committed activist for social justice with boundless energy and kindness who made a huge contribution at Oxfam.” 

      Bancard scelerat, obsedat sa furi de la sclavii supraindatorati, marea activista pentru justitie sociala sustine direct rentierismul bancard promovat de UE ceea ce o califica drept reprezentanta a mafiei financiare.

      Nu-i trebuie ecuson cu mafia financiara, Cristi C.

      Ia spune, Vasilescule, de ce trebuie sa fiu eu interzis de pe forumuri? Nu fac decat sa raspund mizeriilor pe care le imprastiati, bancarzilor. Toate minciunile voastre grosolane trebuie sa ramana frumos ambalate pentru retardati? :))))))))) 

      Mie imi place de tine, il pui la punct pe CC sau Vasilescu.

      Postard scelerat, cauta-te la cap. Vezi bancheri peste tot. Boala asta de cap are un nume. Vezi bancher chiar si in saraca Jo Cox.

      Este un psihiatru pe aici care il poate diagnostica pe obsedatul asta compulsiv? Il poate diagnostica si dupa altceva decat apasarile de )) repetate? 

      hehehe il vede si pe cristi c peste tot

      Stiu eu unele chestii. Am un biz in domeniul medical si am terminat o facultate de profil. Exista tulburari obsesiv-compulsive. Salkovskis si alte teorii afirma ca tulburarea este fondata pe interpretari exagerate privind consecintele negative. Gandurile obsesionale stimuleaza niste credinte auto-critice care determina disconfort emotional. Aici intervin compulsiile, actiuni automate si repetitive. Zambetele scrise repetat prin apasarea nervoasa a tastei ))) este o astfel de transpunere. Subiectul se calmeaza si isi amelioreaza disconfortul emotional. Majoritatea persoanelor cu tulburare obsesiv-compulsiva sunt constiente de faptul ca gandurile lor sunt irationale si irealiste. Dar nu le pot controla. Doar le compenseaza prin compulsii.

      Pai, daca agenti imobiliar nu mai sunt!!! :))))))

      Da, da, vesnicul argument al securistilor cu dickul mic. Daca nu-l putem controla, e nebun. :)))))))

      Si totusi e mica!!! :))) 

      baiatule esti deranjat rau de tot

      in mintea ta crezi erou dar esti penibil, rade toata audienta de tine 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb