ALERT Sebastian Ghiţă a fost achitat

Mihaela Dan
Anticorupţie / 14 iunie 2018

Sebastian Ghiţă

Sebastian Ghiţă

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a achitat,astăzi, pe fostul deputat Sebastian Ghiţă în dosarul în care este judecat alături de foşti şefi din poliţie şi parchete, decizia nefiind definitivă, informează Agerpres.

În acelaşi dosar, magistraţii au decis ca şi ceilalţi inculpaţi să fie achitaţi, întrucât faptele nu există sau nu sunt prevăzute de legea penală.

Este vorba de Liviu Tudose, fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Viorel Dosaru, fost şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Constantin Ispas, ofiţer de poliţie, şi Aurelian Constantin Mihăilă - fost procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Perfect.

    1. Perfect pentru voi penalii. Pai, daca nu ispasiti la puscarie poate ne hotaram mai multi romani si va condamnam cu executare in streang. Futu-va in gura sa va fut de Securisti.

    Este clar ca lumina zilei ca tara si cetatenii ei sunt jefuiti de catre niste corupti salbatici. Datorita coruptiei romanii au ajuns saracii Europei in una dintre cele mai bogate tari in resurse natural ale continentului. La fel de clar este ca toti aceia care jefuiesc bugetul de stat si bogatiile tarii sunt niste porci. La fel si alesii nostri care asista pasivi la jaful inimaginabil facut in Romania, parca n-ar fi prima lor treaba sa asigura un climat de normalitate, ordine si decenta in societatea romaneasca. Si porcii trebuie tratati de opinia publica direct, in fata, dupa cum merita si sunt, adica ca niste porci, altfel nu ne mai facem bine in vecii vecilor si vom ramine mereu cum suntem, adica la coada Europei si saracii ei.

    Are vreo importanta ca s-a incercat combaterea coruptiei din tara printr-o colaborare intre intre institutiile statului care au rolul de a scapa tara de coruptie si corupti? Este la mintea cocosului: categoric nu! Este evident ca cei mai mari corupti ai natiei au ajuns sa conduca statul. Este evident ca ei incearca pe toate caile sa scape, pe orice cale!, de rigorile legii. Este evident ca acesti ticalosi au pus stapinire pe CCR. Este evident ca porcii folosesc CCR pentru a da lovituri nimicitoare Justitiei.  

    Deci, avind acesta situatie, ce-i de facut?  

    Se pare ca statul, prin institutiile sale, nu are capacitatea de a rezista asaltului porcilor, care au acaparat puterea in stat, dau lovitura dupa lovitura si desfiinteaza practic legislatia si institutiile care trebuie sa apare societatea. Urmarea este ca jefuitorii neamului sunt achitati unul dupa altul, ei nu mai sunt infractori, ci au devenit victimile unui sistem opresiv: victima Nastase, victima Voiculescu, victima Udrea, victima Ghita, victima Ponta, victima Dragnea, victima...  

    Romani, ce-i cu noi de am ajuns bataia de joc a jefuitorilor neamului! Mai trezitiu-va odata din somnul cel de moarte si actionati pentru ca toti porci astia sa ajunga unde le este locul, la cotet!

    1. Coincidenta să fie ca România a plătit datoria la Fmi iar acum avem datorie tot la Fmi?

      Ce vorbesti rusnacule? Vezi ca te incurci in minciuni.

    Nu -i probă : hoțu-i de NOTA 10 !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb