Alexandra Smedoiu este noul preşedinte al CFA România

A.I.
Companii / 6 octombrie 2020

Alexandra Smedoiu este noul preşedinte al CFA România

Alexandra Smedoiu este noul preşedinte al Consiliului Director al CFA România, pentru următorii doi ani, până în octombrie 2022, se arată într-un comunicat al organizaţiei profesioniştilor în investiţii din ţara noastră remis Redacţiei.

Alexandra Smedoiu, ce este Partener Servicii Fiscale în cadrul Deloitte România îl înlocuieşte Adrian Codirlaşu, care va ocupa funcţia de vicepreşedinte, alături de Răzvan Szilagyi.

Noul preşedinte al CFA România a declarat: "Alături de cei mai buni profesionişti din domeniul financiar, vom continua să ne implicăm în proiecte de impact pentru societate, precum cele de educaţie financiară, dar şi în iniţiative de dezvoltare a pieţelor financiare în România, ca pilon de susţinere a economiei româneşti".

Totodată, Dorin Badea, Adrian Popa, Cristian Popa, Mugur Popescu şi Mihai Purcărea, membrii aleşi ai Consiliului Director, vor conduce şi vor contribui la dezvoltarea şi notorietatea asociaţiei, se mai arată în comunicat.

Funcţia de Trezorier al organizaţiei va fi îndeplinită de Andreea Nica.

Adrian Codirlaşu, ce a fost preşedinte al CFA România între anii 2016 - octombrie 2020, a declarat: "Cum cel de al doliea mandat al meu a luat sfârşit, consider că a fost o mare onoare pentru mine să reprezint din funcţia de Preşedinte Asociaţia CFA România. Am realizat foarte multe, însă efortul pentru implementarea proiectelor organizaţiei pe care am reprezentat-o mai mult de patru ani este unul comun şi doresc pe această cale să mulţumesc membrilor Consiliului Director, colegilor executivi, precum şi voluntarilor pentru colaborarea din aceşti ani. Suntem o echipa puternică, iar Asociaţia CFA România este o organizaţie remarcabilă. Îi urez mult succes Alexandrei Smedoiu în noua poziţie şi sunt sigur că va avea rezultate excepţionale".

Asociaţia CFA România este organizaţia profesioniştilor în investiţii din România, deţinători ai titlului Chartered Financial Analyst, calificare administrată de CFA Institute (USA).

Asociaţia CFA România are misiunea de a promova interesele specialiştilor în investiţii şi de a menţine standarde ridicate de integritate şi excelenţă profesională.

În prezent, Asociaţia CFA România are peste 225 de membri, deţinători ai titlului de Chartered Financial Analyst (CFA). Profesioniştii care sunt membri ai Asociaţiei CFA România lucrează pentru instituţii de reglementare, instituţii supranaţionale, instituţii bancare, firme de asigurări, firme de intermediere de valori mobiliare, firme de asset management, fonduri de pensii, firme de consultanţă, sectorul public, instituţii de învăţământ, companii care activează în diverse sectoare economice etc.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. O fata frumoasa si desteapta, sclipitoare chiar. Am vazut-o si ascultat-o de cateva ori la TV (unde e doar rar invitata, ca, deh, mai spune si adevaruri neconvenabile).

    Insa rochia asta e de-a dreptul sinistra, mie cel putin imi da fiori de groaza :-) 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb