ALINA GORGHIU: "Nu s-a pus problema candidaturii lui Cătălin Cherecheş din partea PNL"

Andrei Stan
Politică / 17 octombrie 2015

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat astăzi că nu s-a pus problema candidaturii primarului Cătălin Cherecheş din partea liberalilor la Baia Mare, în opinia sa actualul edil făcând "greşeli politice fabuloase", transmit surse din presă.

"Nu s-a pus şi nu se va pune nici măcar o secundă problema candidaturii lui Cătălin Cherecheş din partea PNL. Domnia sa, în opinia mea, a făcut nişte greşeli politice fabuloase. În opinia mea, Cătălin Cherecheş, din păcate tânăr, este cel mai bătrân traseist pe care îl are scena politică sau unul dintre cei mai bătrâni traseişti. Domnia sa a trecut pe la patru-cinci partide politice, cred că n-a ratat până acum un partid politic şi nu cred că aşa trebuie să facă politică un tânăr", a declarat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

Copreşedintele PNL Maramureş Mircea Man a anunţat că există o listă cu cinci potenţiali candidaţi, numele acestora urmând să fie anunţate luni.

"Lista în acest moment pentru municipiul Baia Mare este deschisă. Ca să fim şi mai fermi, în acest moment avem cinci candidaţi, nu patru, şi partidul va decide cine va fi reprezentant pentru municipiul Baia Mare", a afirmat Man.

Cătălin Cherecheş a fost deputat PSD de Maramureş, a trecut la UNPR, a revenit în PSD, a candidat la Primăria Baia Mare din partea USL, a ocupat o perioadă funcţia de preşedinte al PNL Baia Mare, după care a trecut din nou la UNPR.

Alina Gorghiu a mai anunţat la Baia Mare că luni, 19 octombrie, se vor stabili firmele care vor efectua sondaje de opinie cu posibilii candidaţi din judeţe, urmând ca până în decembrie să fie anunţate persoanele desemnate pentru alegerile locale.

"S-au înscris candidaturile, a avut loc competiţia internă în cadrul fiecărei filiale judeţene, municipale. Luni, împreună cu cei doi secretari generali şi cu copreşedintele Vasile Blaga, vom avea o discuţie cu conducerile filialelor pentru a putea împărţi pe judeţe firmele de sondare a opiniei publice. Din acest motiv, începând de luni cam în trei săptămâni-o lună toate filialele îşi vor demara această cercetare sociologică la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ, la nivelul judeţului şi într-o lună vom avea gata rezultatele acestor sondaje. În funcţie de rezultatele acestor sondaje vom decide candidaturile. Şi eu şi Vasile Blaga credem că la începutul lunii decembrie vom fi în măsură să spunem toţi candidaţii la nivel naţional sau aproape toţi candidaţii, lucru care este fără precedent pentru un partid politic din România", a declarat Gorghiu.

Potrivit acesteia, ulterior candidaţii desemnaţi îşi vor anunţa programele electorale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb