ALINA GORGHIU: "PNL a finalizat lista pentru parlamentare"

Ziarul BURSA #Politică / 25 octombrie 2016

Economistul Florin Cîţu, pe lista PNL pentru Senat

Lista liberalilor pentru alegerile parlamentare a fost finalizată, a anunţat, ieri, preşedintele PNL, arătând că aceasta este un "melanj" între ce înseamnă experienţă şi suflu nou. În conferinţa de presă au fost prezenţi 15 candidaţi ai PNL la alegerile parlamentare, între care şi Mara Mareş, care deschide lista liberalilor în Braşov pentru Camera Deputaţilor.

Solicitată de jurnalişti să comenteze dacă locul pe liste i se datorează tatălui său, Mara Mareş a răspuns că nu este adevărat.

Mara Mareş este fiica unui consilier judeţean braşovean, Ioan Mareş (care provine din fostul PDL, fiind preşedintele PDL Făgăraş), potrivit informaţiilor din presa locală.

"Datorită tatălui meu am crescut cu nişte concepţii profund liberale, mi-a oferit o educaţie şi o deschidere către politică, dar cred că oricine îşi imaginează că un consilier judeţean ar putea să impună pe oricine pe listă, fiica lui sau o persoană apropiată, este naiv. (...) Este şef de filială la Făgăraş, vorbim despre o filială a unui oraş, municipiu undeva pe la douăzeci şi ceva de mii de locuitori, deci nu vă imaginaţi o putere supremă a tatălui meu", a arătat ea.

Mara Mareş a susţinut că nu a fost abordată de nimeni pentru a candida şi că şi-a depus singură candidatura.

"Eu mi-am depus candidatura. Mi-am scris proiectul de ţară, începând cu primăvara acestui an, care se referă la repatrierea studenţilor români plecaţi la studii în străinatate. Visez la acest lucru de copil. Astăzi a fost prima ocazie. Mi s-a oferit prima ocazie de a pune în practică tot ce mi-am dorit eu în tot parcursul meu educaţional până la ora aceasta", a afirmat ea.

Mara Mareş a arătat că, dacă va ajunge în Parlament, îşi doreşte să fie membră în comisiile de politică externă şi de educaţie.

Biroul Politic Naţional al PNL a validat ieri şi lista candidaţilor liberalilor la alegerile parlamentare în Bucureşti. Pe lista de la Senat se află academicianul Leon Dănăilă, economistul Florin Cîţu, arhitecta Hildegard Helene Brandl, iar la Camera Deputaţilor - Adriana Săftoiu, Eugen Nicolăescu, Ovidiu Raeţchi, Cristina Trăilă, Florin Alexe, Sulfina Barbu şi economistul Marius Vintilă.

Economistul Florin Cîţu a declarat: "Eu sincer sper ca un om care ani de zile a susţinut, de cele mai multe ori de unul singur, piaţa liberă (chiar şi valutară), competiţia, dereglementare, dreptul la proprietate, libertatea economică, cât mai puţină intervenţie a statului în economie, este un lucru bun în Parlament".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb