ZIARUL BURSA

25 octombrie 2016
Ediţia din 15.08.2024
Guvernul a "cioloşit-o" pe Gorghiu

GORGHIU ÎL SUSŢINE PE CIOLOŞ CA PREMIER Guvernul a "cioloşit-o" pe Gorghiu

EMILIA OLESCUBănci-Asigurări / 25 octombrie 2016

Cioloş a trimis legea conversiei la Curtea Constituţională, după ce PNL a anunţat că-l susţine ca premier, iar el a acceptat 

----------

Actualizare 19:17 Eugen Rădulescu, BNR: "Politicienii au explicat şi asta: băncile trebuie pedepsite inclusiv pentru creditele de un milion de franci folosite pentru a cumpăra acţiuni la Transelectrica"

Eugen Rădulescu, directorul Direcţiei de stabilitate financiară din BNR, susţine, într-un comentariu publicat pe Facebook, că politicienii au reuşit să explice şi faptul că băncile i-au "înşelat" pe clienţi, şi, de aceea, trebuie pedepsite, inclusiv pentru creditele de un milion de franci folosite pentru a cumpăra acţiuni la compania "Transelectrica".

Actualizare 16:49 Dragnea: "Guvernul nu avea de ce să atace legea conversiei la Curtea Constituţională"

Actualizare 13:30 Cioloş: "Guvernul a atacat la CCR legea privind conversia creditelor pentru clarificări, nu pentru că e împotriva ei"

Actualizare 11:00 CCR va discuta pe 23 noiembrie sesizarea Guvernului referitoare la conversia creditelor în franci elveţieni

Actualizare 10:30 Cioloş: "De conversia creditelor să nu profite speculatorii"

Actualizare 08:40 Preşedintele PSD Liviu Dragnea a reacţionat la anunţul Guvernului de a ataca la Curtea Constituţională a României (CCR), Legea conversiei creditelor

----------

Guvernul condus de Dacian Cioloş a trimis, ieri, Legea conversiei creditelor în franci elveţieni la Curtea Constituţională a României (CCR), cu o zi înainte de expirarea termenului până la care putea face acest lucru. Tot ieri, preşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat că Biroul Politic Naţional al PNL l-a desemnat pe Dacian Cioloş, cu unanimitate de voturi, candidat pentru funcţia de premier, iar acesta a acceptat propunerea.

Mihai Tudose, PSD: "Mişu Negriţoiu va fi demis, cât de curând, de la conducerea ASF"

AROGANŢA LUI NEGRIŢOIU, TAXATĂ DE DEPUTAŢI Mihai Tudose, PSD: "Mişu Negriţoiu va fi demis, cât de curând, de la conducerea ASF"

ADINA ARDELEANUBănci-Asigurări / 25 octombrie 2016

Actualizare 09:45 ASF ne-a transmis, pe 16 septembrie, că "nu sunt prevăzute plăţi compensatorii pentru Preşedintele ASF"

Actualizare 09:40 Andreea Paul (PNL): "Paraşuta de aur a lui Mişu Negriţoiu: 8 salarii compensatorii de peste 104 mii de euro"

Andreea Paul a declarat că Mişu Negriţoiu nu îşi dă demisia deoarece îşi caută "paraşuta de aur" şi aşteaptă să fie demis ca să îşi poată revendica cele 8 salarii compensatorii, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Decizia CCR pe Legea dării în plată - diversificată

Decizia CCR pe Legea dării în plată - diversificată

Emilia OlescuBănci-Asigurări / 25 octombrie 2016

Actualizare 19:53 Gheorghe Piperea: "Mecanismul în trei paşi al legii dării în plată a rămas neatins, după decizia CCR"

Legea dării în plată se va aplica şi contractelor în curs de derulare, iar mecanismul în trei paşi al acestui act normativ a rămas neatins, după decizia de astăzi a Curţii Constituţionale a României (CCR), consideră avocatul Gheorghe Piperea.

Actualizare 19:35 Daniel Zamfir: "Decizia de azi a CCR e un triumf al Legii dării în plată!"

Actualizare 16:35 CCR a motivat decizia privind Legea dării în plată

Actualizare 14:19 Avocata Burada: "Legea dării în plată nu retroactivează, iar pentru contractele încheiate pe vechiul Cod, ea se aplică"

Actualizare 13:20

Curtea Constituţională a analizat astăzi excepţiile ridicate în 33 de dosare ale băncilor, în 25 dintre acestea fiind luată o decizie şi pentru 8 pronunţarea fiind amânată.

Liviu Dragnea

Legea lui Dragnea, care elimină 102 taxe, votată în unanimitate

Andrei StanMacroeconomie / 25 octombrie 2016

Actualizare 20:13 Dragnea: "Dacă Executivul contestă la CCR eliminarea celor 102 taxe, legea nu va putea fi aplicată în 2017"

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi că, în cazul în care Cabinetul condus de Dacian Cioloş va sesiza Curtea Constituţională a României (CCR) cu privire la eliminarea cele 102 taxe, atunci preverile legii nu vor putea fi aplicate în 2017.

Actualizare 18:09 Dacian Cioloş: "Eliminarea timbrului de mediu lasă fără finanţare programele Rabla şi Casa Verde"

Actualizare 16:23 TVR: "Prima opţiune de finanţare a fost şi rămâne taxa; devine prioritară clarificarea statutului instituţiei"

Actualizare 15:58 Ionuţ Dumitru, Consiliul Fiscal: "Multe din cele 102 taxe nu îşi au rostul, dar eliminarea taxei Radio-Tv şi a timbrului de mediu au un impact bugetar important"

Actualizare 15:37 Ovidiu Miculescu: "Afirmaţiile domnului Dragnea sunt neadevăruri flagrante"

Actualizare 15:10 Dragnea: "Vrem mai mulţi români în clasa de mijloc; pentru aceasta trebuie eliminată birocraţia"

Actualizare 14:58 PNL: Deputaţii liberali au votat legea de eliminare a taxelor ţinând cont de un proiect depus ieri privind impozitarea profitului

Schimbarea polilor de putere!

FOTBAL ŞI BANI Schimbarea polilor de putere!

D.N.Sport / 25 octombrie 2016

Lotul lărgit convocat de selecţionerul Cristoph Daum pentru meciul cu Polonia ne oferă o imagine interesantă a felului cum polii de putere din Liga 1 sunt pe cale să se schimbe.

Spionii de la Black Cube şi-au recunoscut faptele

Spionii de la Black Cube şi-au recunoscut faptele

Diana MihuAnticorupţie / 25 octombrie 2016

Actualizare 13:50 SRI reacţionează la acuzaţiile de implicare în dosarul Black Cube

Serviciul Român de Informaţii (SRI) respinge afirmaţiile apărute în spaţiul public referitoare la implicarea conducerii SRI în dosarul Black Cube, potrivit unui comunicat de presă.

-----

Spionii din dosarul Black Cube şi-au recunoscut faptele în faţa procurorilor DIICOT şi şi-au negociat pedepsele în acordul de vinovăţie, acord care a ajuns în instanţă.

Senatul SUA va examina oferta de preluare a "Time Warner" de către AT&T

Senatul SUA va examina oferta de preluare a "Time Warner" de către AT&T

A.V.Internaţional / 25 octombrie 2016

O subcomisie din Senatul SUA, responsabilă cu supravegherea antitrust, va lansa o audiere, în luna noiembrie, cu privire la oferta companiei de telecomunicaţii AT&T de cumpărare a "Time Warner", după ce oficialii americani şi ambii candidaţi la alegerile prezidenţiale au ridicat întrebări în legătură cu planificata tranzacţie.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
"Samsung Electronics" nu vrea să preia "Focal"

"Samsung Electronics" nu vrea să preia "Focal"

V.R.Internaţional / 25 octombrie 2016

"Samsung Electronics" Co., cel mai mare producător mondial de smartphone-uri, a informat ieri că nu este interesat să cumpere producătorul francez de echipamente audio "Focal", negând astfel o ştire apărută în Financial News,...

Vrem circ în Justiţie!

Cătălin AvramescuEditorial / 25 octombrie 2016

Cătălin Avramescu

Vi se pare că are vreun sens? Politicienii se plâng că se face "circ" în Justiţie. Asta în timp ce ei fac... circ la televizor!

REVISTA PRESEI 25.10.2016

Willy HomnerRevista Presei / 25 octombrie 2016

ADEVARUL 

Europa, în genunchi. Acordul cu Canada, refuzat

Primul-ministru belgian, Charles Michel, l-a anunţat pe Donald Tusk, Preşedintele Consiliului European, că ţara sa nu poate semna textul Acordului cu Canada deoarece opoziţia...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo