Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 20 iulie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 21 iulie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicii bursieri americani au inchis in crestere ieri, in ciuda unei deschidere de sedinta in teritoriu negativ. Rezultatele trimestriale anuntate de companii inaintea deschiderii au dezamagit investitorii. IBM, Texas Instruments si Goldman Sachs, companii ce au raportat

    rezultatele trimestriale inaintea sedintei, au deschis ziua de ieri in scadere. Indicii si-au accentuat pierderile dupa ce raportul privind locuintele in constructie a aratat o scadere a acestora cu 5% fata de luna anterioara, semnaland noi probleme in domeniul imobiliar.

    Totusi, indicii au trecut in teritoriu pozitiv in a doua parte a sedintei, pe fondul cresterilor puternice inregistrate in piata marfurilor ( pretul barilului de petrol s-a apreciat cu aproape 1%). De asemenea, actiunile din sectorul financiar au cunoscut cresteri sustinute, investitorii speculand ca presedintele Rezervei Federale, Ben Bernanke, ce va vorbi astazi in fata Congresului, va semnala noi masuri de sprijinare a economiei. Dolarul american s-a intarit usor fata de moneda Euro, dar indicele VIX a scazut puternic, cu circa 8%, pana sub nivelul de 24 de puncte.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb