"Andami" estimează anul acesta o cifră de afaceri de 40 milioane de euro

N.I.
Ziarul BURSA #Companii / 29 ianuarie 2008

"Andami" estimează anul acesta o cifră de afaceri de 40 milioane de euro

Compania Andami, specializată în distribuţia şi depozitarea materialelor de construcţii şi în dezvoltarea de proiecte imobiliare a realizat în 2007 o cifră de afaceri de 32 milioane euro şi mizează pe o creştere de cel puţin 25% anul acesta, au declarat ieri reprezentanţii companiei. "Cifra de afaceri în 2006 a companiei a fost de 28 milioane de euro, în 2007 a ajuns la 32 milioane de euro, iar pentru 2008 ne aşteptăm la 40 milioane de euro. În acest an, compania îşi va reloca sediul şi zona de producţie care se află în Dudeşti-Pantelimon pentru a putea construi în acest loc blocuri de apartamente", au spus reprezentanţii companiei.

Terenul aferent acestei zone rezidenţiale este de aproximativ 80.000 de metri pătraţi, iar investiţia se va ridica la circa 50 de milioane de euro. Ansamblul de blocuri va oferi pe piaţa imobiliară din Capitală atât garsoniere, cât şi apartamente cu trei şi patru camere.

Compania va finaliza în primăvara acestui an construcţia primului ansamblu rezidenţial, Ansamblul Magnolia din Corbeanca, format din 48 de vile unifamiliale a căror potenţiali cumpărători sunt persoanele cu venituri peste medie şi a anunţat deja că va mai investi alte şapte milioane de euro într-un ansamblu asemănător, Ansamblul Magnolia-Tamaş.

Potrivit reprezentanţilor companiei, în cadrul proiectului Magnolia-Tamaş, situat în aceeaşi zonă cu cel din Corbeanca, vor fi construite 50 de vile unifamiliale, pe o suprafaţă de circa 35.000 de metri pătraţi şi care au ca termen de finalizare anul 2009. Complexul Magnolia-Tamaş va avea însă un public-ţintă diferit de Magnolia-Corbeanca, fiind destinat celor cu venituri medii.

Compania Andami a intrat pe piaţa de distribuţie şi comercializare a materialelor de construcţie în 1992. În timp, pe lângă distribuţia şi comercializarea lor a trecut şi la producţia acestora, specializându-se în producţia de plase sudate şi fasonarea oţelului beton.

În 2005, Andami a intrat şi în zona construcţiilor civile, odată cu aducerea în exclusivitate pentru România a unui sistem constructiv de origine italiană, format din panouri termoizolante din polistiren cu armătură inclusă - ce a fost îmbunătăţit şi poartă numele wallinclusive, iar ulterior în dezvoltarea de ansambluri rezidenţiale.

Compania este 100% românească şi aparţine soţilor Doina şi Adrian Mircioiu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb