APETIT PENTRU CELE MAI NOI TEHNOLOGII Sony România a vândut un televizor 4K şi a lansat noi gadgeturi

Mihaela Dalar Stanca
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 martie 2013

După ce primul TV 4K a fost vândut, Lucian Rădulescu, şeful Sony România speră ca românii să cumpere cel puţin 10 bucăţi.

După ce primul TV 4K a fost vândut, Lucian Rădulescu, şeful Sony România speră ca românii să cumpere cel puţin 10 bucăţi.

La puţin peste 10 zile de la lansarea oficială a primului televizor cu rezoluţie 4K în ţara noastră, japonezii de la Sony au convins primul client, iar televizorul de 26.000 de euro şi 90 de kilograme va ajunge curând în sufrageria clientului, a cărui iden­titate va fi păstrată, au declarat ieri, seară, reprezentanţii Sony.

Pentru acest produs, aşteptările lui Lucian Rădulescu, Country Head Sony pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova, sunt de a vinde circa 10 de televizoare, dar şeful companiei din ţara noastră nu exclude ca număul să crească, până la sfârşitul anului.

Tableta şi smartphone-ul Xperia Z au ajuns în România

Lansările din acest început de an se ţin în lanţ pentru cei de la Sony şi, pe lângă tehnologia 4K, compania a prezentat miercuri seară, în cadrul unui eveniment, noi produse şi tehnologii ce reprezintă vârfurile de gamă în segmentele de home entertainment, mobile şi foto. Cele mai performante dis­pozitive propuse de Sony sunt reunite de tehnologii inovatoare precum Triluminos Display sau Magnetic Fluid Speakers şi sunt interconectabile prin funcţia One Touch folosind tehnologia Near Field Communication (NFC).

Reprezentantul Sony a oferit mai multe detalii: "Vedetele premium ale momentului duc noutăţile tehnologice la nivelul următor. Noile produse înglobează tot ceea ce Sony oferă mai bun, de la tehnologia Triluminos Display, la sistemul de sunet folosit iniţial de NASA, Magnetic Fluid Speakers şi perechea perfectă de dis­pozitive mobile, formată din smartphone-ul şi tableta aparţinând gamei Xperia Z".

Printre gadgeturile cele mai aşteptate de publicul pasionat de tehnologie sunt produsele Xperia Z, smartphone-ul şi tableta cu proprietăţi inedite, cum ar fi rezistenţa sub apă. Astfel, cei de la Sony aşteaptă în câteva săptămâni ca smartphone-ul care rezis­tă 30 de minute sub apă şi care prezintă o cameră foto de 13 megapixeli să ajungă pe rafturile din România, la un preţ recomandat de 600-650 de euro.

Cu un preţ care începe de la 500 de euro va putea fi achiziţionată, începând cu finalul lunii mai, şi tableta Xperia Z. Modelul prezintă un ecran de 10,1 inch, dispune de tehnologia LTE (Long Term Evolution), are o grosime de 6,9 mm şi cântăreşte 495 de grame.

"Fiind un produs de vârf, nu vom depăşi câteva sute de bucăţi, poate o mie în 2013, dar este totuşi o estimare ambiţioasă, ţinând cont că preţul este peste medie", a adăugat Larisa Zota, manager pentru produse mobile la Sony România.

În gama lansată miercuri de Sony sunt incluse şi noile televizoare dotate cu tehnologia NFC - care permite vizionarea conţinutului disponibil pe smartphone sau tabletă direct pe ecranul televizorului, cele mai noi camere Cyber-shot care se evidenţiază prin zoom-ul optic oferit şi rezistenţă, dar şi sistemele de sunet cu aceeaşi tehnologie NFC şi conexiune wireless "One-touch".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb