Aproximativ 250.000 de euro pentru deschiderea primului magazin IKKS, în România

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 16 aprilie 2008

IKKS WOMEN, unul dintre brandurile de modă pentru adulţi ale grupului francez Zannier, şi-a prezentat ieri, în premieră pentru piaţa din România, colecţia de primăvară-vară 2008, IKKS pentru femei. "IKKS WOMEN este dedicată femeii în jur de 30 de ani, mulţumită de ea insăşi, care şi-a găsit propriul stil. Femeia IKKS apreciază moda, dar nu este un fashion addict cu orice preţ, preferând materialele naturale, look-ul autentic şi combinaţiile originale", a spus Cristina Lupu, Directorul General Azteca CLC Group, francizorul IKKS în România, cu ocazia prezentării noii colecţii.

Compania Azteca CLC Group, care a semnat contractul de franciză cu producătorul francez pe o perioadă de cinci ani, a investit aproximativ 250.000 de euro în deschiderea primului magazin IKKS în România, urmând ca în următorii trei ani să deschidă şi alte magazine în Bucureşti şi în alte oraşe mari din ţară. "Pe lângă IKKS WOMEN, vrem să aducem pe piaţa româ-nească şi colecţia IKKS pentru copii", a adăugat Cristina Lupu.

IKKS este parte a grupului francez Zannier, care vinde peste 50 de milioane de produse în fiecare an. Grupul mai este prezent în România prin alte două mărci de îmbrăcăminte pentru copii: Z şi Catimini.

În afară de IKKS, Zannier are în portofoliu alte 18 branduri pentru copii şi adolescenţi - Absorba, Alphabet, BillTornade, Beckaro, Catimini, Confetti, Chipie, Floriane, Jean Bourget, Kenzo, Kidcool, Kookai, Levi"s, Lili Gaufrette, Little Marc, Oxbow, 3 Pommes şi Z. Pentru adulţi, grupul francez a dezvoltat trei mărci - Chipie, IKKS şi One Step.

Mai mult de jumătate din veniturile grupului Zannier, care deţine magazine în peste 120 de ţări, provin din afara Franţei. Cu vânzări anuale de peste 600 de milioane de euro, Zannier are în prezent o reţea de peste 800 de magazine, la care se adaugă alte 3.500 de magazine de retail.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb