ARABESQUE: Noi magazine MatHaus în toată ţara

A.M.
Companii #Construcţii / 10 mai 2018

Noi magazine MatHaus în toată ţara

Compania Arabesque a lansat astăzi un nou magazin MatHaus, în Bucureşti şi au mai anunţat modernizarea a altor cinci noi magazine din Galaţi, Constanţa, Craiova, Piteşti şi Oradea, toate sub brandul MatHaus, divizia de retail Arabesque.

Cele şase noi magazine Arabesque se adaugă celui deschis anul trecut la Iaşi. Arabesque a anunţat o investiţie de 10 de milioane de euro în deschiderea magazinului din Calea Vitan 112-114 şi modernizarea reţelei de magazine dedicate clienţilor persoane fizice.

Cezar Rapotan, fondator şi acţionar principal Arabesque, a declarat că investiţia reprezintă un semnal semnificativ privind susţinerea pe care compania o acordă sectorului construcţiilor din România.

Investiţia este 100% românească şi ne mândrim să susţinem dezvoltarea capitalului românesc în segmentul construcţiilor, care are potenţialul de a atrage afaceri conexe şi de a crea noi locuri de muncă", a declarat Rapotan. Noile magazine MatHaus au fost gândite ca un format inovator, adaptat cerinţelor clienţilor, ofertele fiind expuse pe o suprafaţă extinsă.

"MatHaus, brandul de retail Arabesque, este dedicat tuturor celor care au de renovat, reparat ori construit. MatHaus este magazinul oamenilor puşi pe treabă, indiferent că este vorba de modernizarea unei locuinţe sau de construcţia şi amenajarea unei case", a declarat omul de afaceri.

Potrivit unui studiu comandat de Arabesque, piaţa construcţiilor a avut o evoluţie pozitivă în 2017, iar cifrele din primul trimestru 2018 arată un trend încurajator. Pe fondul creşterii economice , cererea de spaţii de birouri, locuinţe şi construcţii industriale a avansat semnificativ, astfel că afacerile din acest sector s-ar putea apropia în acest an de borna de 30 de miliarde de lei, cu 3 miliarde de lei peste nivelul din 2016.

Conform INS, volumul lucrărilor de construcţii a crescut în primele două luni din 2018 cu 8,4%, în serie brută, evoluţia fiind una semnificativă pe toate palierele. Lucrările de reparaţii capitale au avansat cu 40,4%, cele de întreţinere şi reparaţii curente cu 37,5%, iar lucrările de construcţii noi cu 28%. Cel mai dinamic segment, judecând şi după numărul autorizaţiilor de construcţii, îl marchează sectorul rezidenţial, segment în care volumul lucrărilor de construcţii a crescut anul trecut cu 69,7%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb