ARTICOL PRELUAT DE LA FLORĂRIA FLOR DE LOS ANDES Pentru Ziua Îndrăgostiţilor, cei mai frumoşi trandafiri roşii îi găsiţi la Flor de los Andes

Companii / 10 februarie 2017

Pentru Ziua Îndrăgostiţilor, cei mai frumoşi trandafiri roşii îi găsiţi la Flor de los Andes

Care sunt cele mai solicitate flori de Ziua Îndrăgostiţilor?

Mihai Croitoru, manager Flor de los Andes: Trandafirii roşii, desigur. În continuare, sunt florile cele mai comandate de Valentine's Day. Cel puţin în această privinţă, oamenii sunt conservatori. Iar la noi găsesc cei mai frumoşi trandafiri, pentru că noi importăm trandafiri de Ecuador, renumiţi pentru calitatea superioară. Cei care au mai cumpărat de la noi ştiu deja acest lucru. Pe ceilalţi îi aşteptăm, să se convingă.

Prin ce se diferenţiază aceşti trandafiri de Ecuador?

Mihai Croitoru, manager Flor de los Andes: Sunt cultivaţi în condiţii climatice speciale, la poalele Anzilor ecuadorieni, lucru care le conferă un aspect deosebit şi o rezistenţă mai mare. Este vorba despre ferme specializate, renumite în toată lumea. Iar noi îi importăm direct din Ecuador, de două ori pe săptămână, astfel că avem trandafiri proaspeţi mereu. Sunt trandafiri cu bobocul mare, în culori şi nuanţe foarte diverse şi deosebite, cu înălţimi variate, de 80 cm, 70, cm, 60 cm... Iar acest lucru ne permite să avem şi preţuri speciale.

Mai aleg clienţii clasicul roşu sau preferă alte culori?

Mihai Croitoru, manager Flor de los Andes: Cum spuneam, roşu este culoarea tradiţională de Valentine's Day, mai exact, trandafirii roşii. Dar avem şi clienţi care preferă trandafiri albi sau trandafiri roz, în această zi. Iar cei care vor să aleagă altceva comandă lalele, de exemplu, dar tot roşii. Este culoarea simbol a acestei zile.

De ce facilităţi se pot bucura clienţii care achiziţionează flori de Ziua Îndrăgostiţilor de la dumneavoastră?

Mihai Croitoru, manager Flor de los Andes: În primul rând, calitate. Pentru noi, calitatea produselor şi a serviciilor oferite este foarte importantă. În fond, aceasta este garanţia fidelizării clienţilor, lucru esenţial în comerţ. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre comerţ online, unde trebuie să câştigi încrederea oamenilor, iar calitatea este primul pas în această direcţie. În al doilea rând, pentru Valentine's Day, încercăm să acoperim o gamă de gusturi diversă, avem atât buchete de trandafiri roşii tradiţionale, cât şi altfel de aranjamente cu trandafiri roşii, cu design inedit, care se adresează celor aflaţi în căutare de altceva. De exemplu, avem un tort cu trandafiri roşii, un ceainic cu trandafiri roşii şi altele, îi lăsăm pe cei interesaţi să le descopere singuri, pe flordelosandes.ro.

Câţi dintre clienţi preferă să comande online un buchet de flori şi câţi sunt cei care preferă să-l ia personal?

Mihai Croitoru, manager Flor de los Andes: Majoritatea celor care cumpără flori din magazinul nostru online aleg serviciile online complete, inclusiv livrarea făcută de noi. Există şi clienţi care aleg să comande online şi să vină la una dintre florăriile noastre să ridice buchetul sau aranjamentul, dar sunt destul de puţini. În general, clienţii de pe online nu se suprapun cu cei din offline. Iar când livrăm noi florile efectul surpriză este mai mare.

Care este bugetul alocat de clienţii dumneavoastră pentru buchetele de flori de Ziua Îndrăgostiţilor?

Mihai Croitoru, manager Flor de los Andes: N-aş spune că există o regulă în acest sens. Gusturile sunt foarte diverse, gesturile la fel... De Valentine's Day se comandă de la un fir de trandafir roşu la buchete de 101 trandafiri sau chiar 500 de trandafiri, am avut şi astfel de solicitări.

Vă mulţumim şi vă dorim vânzare bună!

Mihai Croitoru, manager Flor de los Andes: Vă mulţumesc şi eu şi... să fie!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb