Asesoft Distribution participă pentru a patra oară consecutiv la CERF

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 24 aprilie 2008

Asesoft Distribution, companie care activează pe piaţa locală de distribuţie IT, va participa, pentru a patra oară consecutiv, la Expoziţia şi Conferinţa Internaţională de Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii - CERF, desfăşurată în acest an în perioada 7-11 mai, în cadrul Romexpo.

Asesoft Distribution va prezenta, cu această ocazie, o serie de produse de la partenerii săi consacraţi, companii de top din industrie precum Gigabyte, LG, Lite-On, Kingmax, Kingston, Microsoft sau Western Digital, dar şi produse prezentate în premieră, în urma semnării unor parteneriate recente. Printre noutăţile din cadrul expoziţiei se numără notebook-urile, desktop-urile şi monitoarele Dell, ca urmare a certificării statutului de Business Partner în luna martie.

"Prezenţa companiei noastre, al patrulea an consecutiv, în cadrul celui mai mare forum IT&C din România, ne oferă oportunitatea de a prezenta noutăţi în materie de produse IT, de la sisteme desktop sau notebook, dispozitive optice, de stocare, la dispozitive periferice şi cele mai recente apariţii din domeniul plăcilor video sau plăcilor de bază. Ca urmare a dinamicii şi competiţiei de pe piaţa locală, Asesoft Distribution, îşi propune ca, în parteneriat cu mari producători din industria de profil, să îşi respecte angajamentele faţă de clienţi", a declarat Iulian Stanciu, director general Asesoft Distribution.

Gama de produse Dell va cuprinde modele de notebook (business, multimedia şi gaming), sisteme desktop (XPS 630 şi Inspiron 530) şi monitoare LCD de 24 inci.

LG, jucător major pe piaţa globală a electronicelor, produselor destinate pieţei IT şi comunicaţiilor, va prezenta la standul Asesoft Distribution unităţi optice externe care înglobeaza Blu-ray Disc Rewriter 6X şi HD DVD-ROM Reader 3X, precum şi noi modele de rame foto digitale.

Lite-On IT va acoperi o gamă completă de unităţi optice pentru PC - DVD RW şi BLU-RAY BDROM 4xSATA, acestea fiind disponibile pentru partenerii din lanţul local de distribuţie IT încă de la începutul lunii decembrie 2007.

Produsele periferice Microsoft vor fi prezente într-o gamă completă, cuprinzând mausuri, tastaturi, kit-uri office sau gaming, camere web, căşti cu microfon sau echipamente pentru citirea amprentelor. Noutatea însă va veni din partea celei mai cunoscute console de jocuri video XBOX 360, ce rulează o versiune specială de Windows.

Western Digital, producător mondial de dispozitive de stocare a datelor, îşi va prezenta, prin intermediul Asesoft Distribution, noua gamă Western Digital

My Passport Elite, de dimensiuni mai mici şi culori noi, cu indicator de capacitate cu led-uri, dar şi gama extinsă de produse, de la hard discuri uzuale pentru utilizatori individuali, în sisteme desktop sau notebook, până la gama enterprise sau hard discuri externe care oferă soluţii de stocare de până la 1 Terrabyte.

Nu în ultimul rând, la standul Asesoft veţi putea descoperi şi componente de bază de vârf, cum ar fi plăcile video high-end ATI/AMD HIS 3870 X2, dar şi plăcile de bază Gigabyte Intel X38 şi Gigabyte Intel X48, dedicate entuziaştilor, pasionaţilor de overclocking şi nu numai.

Despre Asesoft Distribution:

Asesoft Distribution a încheiat anul 2007 cu o cifră de 104 milioane USD, în creştere cu 44% faţă de anul anterior şi îşi propune realizarea unei cifre de 135 milioane USD în 2008. Compania de distribuţie IT are o bază de clienţi formată din peste 1.000 reselleri activi şi este furnizor important al reţelelor de retail locale. Asesoft Distribution are în portofoliu o gamă de produse completă, reprezentând furnizori de top ai industriei IT: AMD, Asrock, BitDefender, Delux, Elixir, Flybook, Galaxy, Gigabyte, HIS, Horizon, Innovision, Intel, Kingston, Kingmax, LG, LITE-ON, Maxtor, Microsoft, Miyako, PQI, Princeton, Samsung, Seagate, Sony, Western Digital.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb