AUR cere demiterea ministrului de Interne

G.B
Politică / 14 ianuarie 2022

Lucian Bode

Lucian Bode

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) solicită demiterea ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, susţinând că evenimente grave care au avut loc recent "au dezvăluit incapacitatea MAI de a asigura ordinea publică, domnia legii şi siguranţa cetăţenilor", potrivit Agerpres.

"Tot mai desele deficienţe în asigurarea siguranţei cetăţenilor au loc pe fondul lipsei de predictibilitate în instituţiile MAI, al crizei de autoritate, al conducerii defectuoase, al deficitului cronic de personal şi lipsei de pregătire şi experienţă a forţelor de poliţie. Având în vedere aceste lucruri, AUR consideră că se impune demiterea lui Lucian Bode. În ultimele zile au avut loc mai multe evenimente grave care au dezvăluit incapacitatea MAI de a asigura ordinea publică, domnia legii şi siguranţa cetăţenilor", precizează AUR, astăzi, într-un comunicat de presă.

AUR dă ca exemple cazuri petrecute de curând în judeţul Giurgiu, în Bucureşti şi în judeţul Sibiu.

"Un şofer de microbuz a fost omorât foarte aproape de sediul Poliţiei, al Parchetului şi Judecătoriei din Bolintin Vale, judeţul Giurgiu. Un agent de poliţie a accidentat doi copii pe trecerea de pietoni. Unul a murit şi, în timp ce-şi dădea ultima suflare, poliţistul i-a întors trupul cu piciorul, într-un ultim gest care sintetizează dezumanizarea. Recent, şeful Poliţiei din Poiana Sibiului a fost arestat, infracţiunile acestuia având loc ani la rândul, fără ca superiorii săi din MAI să ia măsuri", se arată în comunicat.

Reprezentanţii acestei formaţiuni critică unele măsuri luate de forţele de ordine.

"Domnul Bode a pus umărul la umilirea, deprofesionalizarea şi ridiculizarea Poliţiei Române. Invocând molima, cei aflaţi la putere au deturnat grav rolul fundamental al forţelor de ordine, îndreptându-le împotriva propriilor cetăţeni, prin măsuri absurde, ori spre misiuni total nepotrivite cu atribuţiile lor. Poliţiştii au fost puşi să vâneze bătrâni fără mască sau care vând pătrunjel pe trotuar, să fie paznicii unor instituţii sau să verifice tipul şi compoziţia măştilor", afirmă, citat în comunicat, deputatul George Simion, copreşedinte al AUR.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. dacă pleacă de la butoane ...""ati rupt-o in fericire"" că de-abia astaptă unii să vă scarpine că prea vă mănancă pielea ... "ce semeni aia culegi"" George, Georgelule..... aş fi inţeles să te văd pe tine la volanul unei masini cu numar GGG , dar să-l văd pe co leaderul tău conducând .... m-am prins tarziu că pe langă faţă are si masină cu număr ce pare satanist ...şi nu mă mir de ce-i întărâtaţi voi pe toţi ...

    Dincolo de problemele vechi si noi ale MAI e de remarcat ca AUR este la faza propunerilor de dragul de a arata ca exista. La problemele din MAI schimbarea unui ministru oarecare dela MAI cu un alt oarecare nu garanteaza nici o imbunatatire iar partidele care alcatuiesc actualul guvern mai au multi ca Bode.

    Pana se mai joaca cu acuzele, demiterile si numirile ar fi bine ca AUR sa arate ce face in parlament unde are o multime de minti luminate si bine platite care lupta zilnic pentru popor; ce legi si modificari ale legii au propus pentru a imbunatati lucrurile legat de functionarea MAI? 

    1. dacă o secretară de la o scoală generală a ajus ministru de interne de ştia , după cum am văzut -doar “bătaia ruptă din rai” şi ciomăgeală marca 10 August de a lăsat impresia că şi un oarecare poate fi pe funcţia respectivă ( cu siguranţă nu a făcut sinapse că au fost ministrii de interne si : Constantin A. Rosetti , Lascăr Catargiu, Vasile Lascăr, Gheorghe Grigore Cantacuzino, Gen. Alexandru Averescu , Octavian Goga, Ion G. Duca, , Nicolae Iorga, Ion Mihalache …etc)

      asta nu inseamnă că putem compara sau găsi pe toate drumurile “”politice “” unul care să fi fost confirmat apt la vârful ministerelor: Economiei , Transporturilor …interimar la Justitie respectiv răspunde acum si “”ţine in frâu “ la Interne , văd eu … in mod responsabil şi nu iresponsabil cum “le-ar ieşi pasenţa “” altora chiar de nu sunt ” nişte unii…oarecare” ce si-ar dori cat mai multe conflicte intre forţele de ordine şi oameni paşnici infiltrati cu “”agitatori neidentificati” sau neasumati ca agitatori sau provocatori gen AUR 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb