AXIGEN Mail Server, acum disponibil şi pentru arhitectura PowerPC

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 aprilie 2007

Bucureşti, 26 aprilie 2007 - AXIGEN (http://www.axigen.com), singura soluţie de mesagerie electronică românească, dezvoltată de Gecad Technologies, a lansat astăzi versiunea 3.0.1 ce include şi produsul dedicat arhitecturilor PowerPC.

Continuându-şi eforturile de a oferi un produs stabil şi competitiv, dedicat furnizorilor de servicii (ISP, ASP, HSP) din toată lumea şi bazându-se pe arhitectura sa multi-platformă ce permite portarea cu uşurinţă pe diferite sisteme de operare şi configuraţii hardware, AXIGEN a lansat astăzi noua versiune a aplicaţiei sale software, la numai o lună după precedenta

Noul produs dedicat arhitecturii PowerPC răspunde unei cereri reale a pieţei. Acest tip de arhitectură este una dintre primele alegeri pentru sistemele integrate şi este adesea folosită de IBM în soluţiile de infrastructură informatică dedicate marilor companii.

"Decizia de a dezvolta un produs pentru PowerPC reprezintă o evoluţie firească a parteneriatului nostru cu IBM. Tehnologia bazată pe arhitectura PowerPC reprezintă o combinaţie echilibrată între un proces de dezvoltare eficientă şi inovaţie. Datorită flexibilităţii şi scalabilităţii arhitecturii PowerPC, suntem siguri că le vom putea oferi clienţilor noştri o soluţie superioară, adaptată continuu nevoilor acestora şi gata să răspundă tuturor exigenţelor lor", a declarat Oana Bornaz, CEO AXIGEN/Gecad Technologies.

Versiunea lansată astăzi este o încă o dovadă a deciziei echipei AXIGEN de a-şi axa în continuare linia de produse pe nevoile furnizorilor de servicii, adaptându-se la cerinţele diferitelor ţări şi culturi. De aceea, interfaţa de WebMail a versiunii 3.0.1 este acum disponibilă în trei noi limbi: cehă, poloneză şi rusă.

Lansat în 2005, AXIGEN este distribuit în întreaga lume de peste 60 de parteneri şi gestionează traficul de email din peste 500.000 de căsuţe poştale electronice.

Despre Gecad Technologies

Înfiinţată în 2001, Gecad Technologies, membră a grupului Gecad, este o companie cu activitate în cercetare tehnologică, project management şi dezvoltare de tehnologii software. Implicată iniţial în dezvoltarea de software antivirus, compania şi-a concentrat eforturile, începând din 2003, asupra dezvoltării primei soluţii de mesagerie electronică din România, sub marca AXIGEN.

AXIGEN este o soluţie de mesagerie electronică rapidă, scalabilă şi adaptabilă cerinţelor de comunicare atât din partea companiilor mici şi mijlocii, cât şi din partea furnizorilor de servicii Internet. Pentru a afla mai multe despre AXIGEN Mail Server, vizitaţi http://www.axigen.com

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb