BAT anunţă rezultate remarcabile în primul raport anual combinat

G.D.
Companii / 7 martie 2023

Mike Nightingale, Director de sustenabilitate în cadrul BAT

Mike Nightingale, Director de sustenabilitate în cadrul BAT

BAT optimizează raportarea de sustenabilitate a companiei cu primul său Raport anual combinat al performanţei de business şi sustenabilitate, care include informaţii detaliate despre acţiuni în domeniul sustenabilităţii şi obiectivele de mediu, sociale şi guvernanţă (ESG) în raportarea anuală statutară, conform unui comunicat remis redacţiei. Această abordare precede cerinţele globale viitoare pentru companii de a extinde domeniul de aplicare şi de a îmbunătăţi calitatea informaţiilor legate de durabilitate pe care acestea le publică.

Potrivit sursei citate, prin intermediul acestui raport au fost anunţate obiective noi sau actualizate, precum:

atingerea nivelului de 30% surse de energie regenerabile cu doi ani mai devreme faţă de ţinta iniţială - anul 2025, rezultând astfel revizuirea acestui prag la 50% surse de energie regenerabile până în 2030;

creşterea pragului iniţial de 15% de reducere a deşeurilor rezultate din operaţiunile BAT până în 2025 la 25%;

extinderea domeniului de aplicare a anjagamentului BAT pentru 100% ambalaje reutilizabile, reciclabile sau compostabile şi la alte materiale decât plastic şi

stabilirea unui nou obiectiv de conversie zero a ecosistemelor naturale în lanţul său de aprovizionare cu tutun până în 2025.

Mike Nightingale, Director de sustenabilitate în cadrul BAT, a spus:

"Suntem mândri să ne îmbunătăţim tot mai mult raportarea de sustenabilitate cu primul nostru raport anual combinat al performanţei de business şi sustenabilitate. Este tot mai larg semnalat faptul că problemele de sustenabilitate şi din aria ESG au un impact semnificativ atât asupra societăţii, cât şi asupra performanţei unei companii. Un raport combinat de busines şi sustenabilitate reflectă angajamentul nostru puternic faţă de raportarea transparentă şi de integrarea durabilităţii şi a aspectelor ESG în modul în care ne gestionăm afacerea.

Continuăm să facem progrese în promovarea strategiei noastre de sustenabilitate şi construirea unui viitor mai bun - A Better Tomorrow. Odată cu transformarea afacerii noastre, reducem impactul asupra sănătăţii şi ne stabilim noi obiective. În 2022, de exemplu, numărul consumatorilor care folosesc produsele noastre care nu implică arderea tutunului a crescut la 22,5 milioane şi, totodată, am redus emisiile de GES (gaze cu efect de seră) din Scopul 1 şi 2 cu 15% faţă de 2021. Ştim că avem încă multe de făcut şi suntem nerăbdători să atingem obiectivele ambiţioase asumate."

Acest raport include, de asemenea, rezultatele primei Evaluări de Dublă Materialitate a BAT, o abordare a evaluării impactului care ajută compania să stabiliească cele mai importante priorităţi şi acţiuni de sustenabilitate. O astfel de abordare analizează nu doar modul în care afacerea impactează problemele de sustenabilitate, ci şi modul în care aspectele legate de sustenabilitate afectează afacerea. Rezultatele evaluării dublei materialităţi au contribuit deja la formularea strategiei BAT şi vor continua să facă acest lucru în 2023 şi ulterior. Aceste evaluări ajută companiile să-şi ajusteze obiectivele şi planurile de acţiune şi să genereze îmbunătăţiri importante în asigurarea sustenabilităţii, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb