BitDefender şi CG&GC reînnoiesc parteneriatul

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 7 august 2009

Companiile BitDefender, producătorul autohton de soluţii de securitate şi CG&GC, unul dintre integratorii de soluţii informatice au reînnoit în această lună parteneriatul pentru asigurarea serviciilor de asistenţă tehnică privind securitatea datelor la nivel naţional.

Parteneriatul a fost semnat în anul 2004 şi a constat în certificarea departamentului de suport tehnic al CG&GC pentru a asigura asistenţa tehnică la nivelul întregii ţări pentru toate produsele aflate în portofoliul BitDefender. Certificările obţinute de către CG&GC au fost rezultatul unor sesiuni de training intensiv cu diferite module efectuate de către specialiştii BitDefender şi încheiate cu sesiuni de examinare. De asemenea, din 2008 compania CG&GC a obţinut din partea BitDefender şi certificarea comercială pentru toate cele 16 filiale, printr-un număr de 28 de specilişti IT, care asigură implementările on-site la nivel regional şi central.

"Certificarea partenerilor este un proces foarte important al activităţii echipelor de vânzări şi suport tehnic. Prin acest proces urmărim ca aptitudinile personalului tehnic şi comercial al partenerilor să se ridice la cele mai înalte standarde, pentru a răspunde celor mai exigente nevoi. Ne ocupăm constant să îmbunătăţim gama de servicii oferite de BitDefender, timpul de răspuns faţă de nevoile clienţilor şi totodată şi acoperirea la nivel naţional la acelaşi nivel calitativ", declară Răzvan Vâlceanu, Country Manager.

În urma acestui parteneriat, au rezultat proiecte de anvergură, notabile atât prin volum şi complexitate, printre care cele mai importante sunt cele desfăşurate pentru Primăria Municipiului Bucureşti, Universitatea Oradea, Complexul Muzeal Bucovina, Consiliul Judeţean din Mehedinţi, Consiliul Local al Municipiului Craiova, Primăria Botoşani, Consiliul Judeţean din Botoşani.

"Soluţiile de securitate BitDefender îmbunătăţesc productivitatea angajaţilor, reducând costurile de administrare şi riscurile de atacuri, permiţând un management centralizat, proactiv, prin protecţia şi controlul staţiilor de lucru, al serverelor şi al traficului din reţeaua companiei. În ultima perioadă, companiile mici şi mijlocii, şi-au manifestat interesul pentru astfel de soluţii de securitate", concluzionează Cornel Giurgea - CEO, CG&GC.

CG&GC Intelligent Technology S.A este prezentă de 19 ani pe piaţa de IT&C din România şi deţine un portofoliu complet de proiecte şi soluţii integrate IT&C, cu un număr de peste 50 de certificări de personal şi ale firmei, obţinute de la parteneri de renume internaţional, cum ar fi: Microsoft, Fujitsu Technology Solutions, Lexmark, HP, Konica Minolta, Toshiba, Allied Telesis, Panasonic, Vodafone, BitDefender, Epson, Brother, Dell, Cisco. Firma pune un mare accent pe gama de servicii dedicate clienţilor săi, cum ar fi: consiliere profesionistă în vederea achiziţionării echipamentelor, analiza costului total de exploatare, service autorizat şi mentenanţă on site, consultanţă financiară, analiza de business, consultanţă resurse umane, securitate, comunicaţii, reţelistică, hardware şi software.

BitDefender este producătorul uneia dintre cele mai rapide şi eficiente linii de soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional. Încă de la începuturile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de aşteptări şi a ridicat standardele în materie de prevenţie proactivă a pericolelor informatice, viteză de reacţie şi actualizare uşoară. În fiecare zi, BitDefender protejează milioane de utilizatori individuali şi companii din întreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experienţe digitale în deplină siguranţă. Soluţiile BitDefender sunt distribuite printr-o reţea globală de parteneri (distribuitori şi reselleri) în peste 100 de ţări din întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb