BlackBerry a lansat noul smartphone Z30

VLAD PÎRVU
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 19 septembrie 2013

BlackBerry a lansat noul smartphone Z30

Compania canadiană BlackBerry a lansat, ieri, noul smartphone Z30, anunţă producătorul, citat de publicaţia Bloomberg. Noul produs este prezentat ca fiind cel mai mare, cel mai rapid şi cu performanţele cele mai bune din gama companiei. Acesta va beneficia de o baterie de 2880 mAh, care va permite utilizarea telefonului până la o durată de 25 de ore. De asemenea, noul Z30 va avea un ecran de 5 inchi, cel mai mare din portofoliul companiei de până acum. În plus, noul Z30 va dispune de o nouă versiune a sistemului de operare dezvoltat de companie, BlackBerry 10. Producătorul canadian se confruntă cu mari dificultăţi financiare în ultima perioadă, în special din cauza scăderii drastice a vânzărilor companiei, care au atins valori cu mult mai mici faţă de previziunile analiştilor din piaţă. Având în vedere situaţia precară sub care se regăseşte BlackBerry, acţionariatul a luat în calcul inclusiv o eventuală vânzare a acesteia.

Comercializarea noului smartphone va începe săptămâna viitoare, acesta urmând a se regăsi pe pieţele din Marea Britanie şi Orientul Mijlociu. De asemenea, în perioada sărbătorilor de iarnă, Z30 va putea fi găsit şi în magazinele din restul lumii.

Conform companiei de cercetare IDC, citată de Bloomberg, în prima jumătate a acestui an BlackBerry a pierdut poziţia a treia din piaţă în faţa rivalilor de la Microsoft, care a evoluat mai bine din punct de vedere al vânzărilor de telefoane care dispun de sistemul de operare Windows. Primii doi jucători din piaţă sunt Google, cu sistemul de operare Android, şi Apple, care dezvoltă iOS.

Recent, conducerea companiei BlackBerry a anunţat că există posibilitatea să vândă societatea dacă lucrurile nu se vor îndrepta din punct de vedere al vânzărilor şi al rezultatelor financiare. Producătorul de smartphone-uri îşi joacă supravieţuirea pe piaţă odată cu lansarea noului sistem de operare BlackBerry 10 şi a noului smartphone Z30.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb