BOILER anunţă deschiderea unei cafenele în clădirea Globalworth Square

D.T.
Companii / 11 aprilie 2023

BOILER anunţă deschiderea unei cafenele în clădirea Globalworth Square

BOILER va reuni gastronomia, cafeaua de specialitate şi pasiunea pentru explorarea gustului într-un nou spaţiu ce se va deschide în această toamnă în nordul oraşului, la parterul clădirii Globalworth Square, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, din 2020, de când a lansat coffee shop-ul de la Piaţa Muncii în plină pandemie, BOILER a deschis patru locaţii, iar cu această nouă investiţie va ajunge la o cifră de afaceri de peste 2.5 milioane de euro în următorul an. Noua locaţie BOILER de la Globalworth Square are în spate o investiţie de 250.000 de euro şi un design care pune în centru ospitalitatea ca experienţă ce aduce oamenii împreună.

"Am ales să deschidem a patra locaţie BOILER în clădirea Globalworth Square pentru că împărtăşim o serie de valori comune: dorinţa de a ajuta comunităţile să crească şi să se dezvolte frumos în medii sustenabile. Pentru noi, ideea de SQUARE (piaţetă), fie că este vorba de un cartier rezidenţial sau de un district de business, reprezintă potenţialul de a aduce oamenii împreună în jurul cafelei şi gastronomiei. Sperăm ca acest nou spaţiu să fie un liant între oameni care lucrează sau trăiesc în zonă şi oameni pasionaţi de cultura gustului", explică Răzvan POPA, co-owner BOILER Coffee Shop.

"Globalworth creează mai mult decît spaţii de birouri. De aceea, atunci când dezvoltăm un proiect, ne dorim să construim o comunitate, un loc unde oamenii se pot relaxa, interacţiona şi bucura de timpul petrecut împreună. Pe lângă spaţiile de lucru proiectate în funcţie de nevoile chiriaşilor noştri, avem în vedere să le oferim şi o serie de facilităţi în imediata apropiere a biroului, sporindu-le astfel confortul. Ne bucuram să putem spune bun venit în comunitatea Globalworth partenerilor de la Boiler şi împreună să ne bucurăm de cafeaua de specialitate", a declarat Andrei Boca, Senior Leasing Manager la Globalworth.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb