BRD finanţează cu 15 milioane euro compania Novaservis Ferro Group pentru instalarea unui hub logistic în România

G.D.
Bănci-Asigurări / 10 aprilie 2023

BRD finanţează cu 15 milioane euro compania Novaservis Ferro Group pentru instalarea unui hub logistic în România

Novaservis Ferro Group este prezent în România cu activitate de comerţ, iar planurile de viitor vizează crearea unui hub logistic care să susţină extinderea grupului în România şi pe alte pieţe din regiune, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, finanţarea acordată de BRD, în valoare de până la 15 milioane EUR, pentru o durată de 2 ani, este destinată activităţilor de business aferente noului centru logistic de 11.000 metri pătraţi care se va deschide la Bucureşti şi va servi atât piaţa românească, cât şi Republica Moldova şi ţări din zona de sud-est a Europei.

"Ne bucurăm să finanţăm dezvoltarea unei companii dinamice, cu planuri de viitor importante şi care are în vedere transformarea României într-un hub regional pentru businessul propriu. Ne dorim să rămânem un partener al companiilor, fie ele IMM-uri sau corporaţii, şi să le susţinem pe termen lung", a spus Maria Rousseva, Director General adjunct al BRD, coordonator al activităţilor de corporate banking.

"Pentru noi, deschiderea noului hub logistic din Bucureşti reprezintă un pas important şi necesar în contextul dezvoltării din ce în ce mai accelerate a brandului FERRO, atât pe piaţa românească, cât şi pe celelale pieţe din estul si sudul Europei. Pe lângă rolul lui de depozit, de unde se vor livra produsele FERRO către parteneri, hub-ul logistic va avea şi funcţia de centru service şi de training pentru parteneri, instalatori, designeri, arhitecţi şi alţi profesionişti din domeniul instalaţiilor sanitare şi termice. Am găsit în BRD un partener care a înţeles pe deplin nevoile noastre şi care ne sprijină activ în planurile noastre de dezvoltare", a spus Dan Ionuţaş, Director Export FERRO Group.

Noul hub va permite creşterea calităţii serviciilor oferite clienţilor printr-o mai bună adaptare a gamei de produse la specificul pieţei locale şi prin reducerea timpilor de livrare. Începând cu anul 2024, o treime din livrările grupului FERRO vor tranzita prin hub-ul din România, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb