BRD inaugurează un sediu de birouri în clădirea City Offices, în sistem flexioffice

Comunicate de presă / 17 iunie 2021

BRD inaugurează un sediu de birouri în clădirea City Offices, în sistem flexioffice

Din luna mai, o parte din departamentele de suport ale BRD - Groupe Societe Generale şi filiala BRD Finance au început procesul de relocare din spaţiile Metav şi Delfinului în clădirea City Offices din Bucureşti, proiect deţinut de Globalworth. Prin acest proiect, BRD a inaugurat primele spaţii de birouri în sistem FlexiOffice, sub conceptul de co-working, care să faciliteze colaborarea între diverse echipe şi funcţiuni ale băncii. Astfel, angajaţii BRD relocaţi în City Offices vor avea la dispoziţie o aplicaţie de rezervare a posturilor de lucru, a sălilor de şedinţe şi a locurilor de parcare, precum şi diverse săli de reuniuni în proximitate şi zone extinse de colaborare, permiţând astfel desfăşurarea activităţii sub toate aspectele - telemuncă, întâlniri de echipă, integrarea noilor colegi sau participarea în proiecte transversale, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Pandemia a adus pentru activitatea imobiliară o accelerare a unor tendinţe pre-existente - implementarea sistemului FlexiOffice şi adaptarea spaţiilor de lucru la metodele colaborative de muncă -, dar şi unele aspecte noi, precum o atenţie specială acordată sistemelor de ventilaţie, o mai bună spaţiere a birourilor, crearea de fluxuri distincte intrare-ieşire în spaţiile comune. Proiectul BRD City Offices a început în februarie 2020, chiar înainte de declanşarea pandemiei în Europa. Observând impactul acesteia asupra regulilor sociale şi de conduită, am adaptat proiectul la "noua normalitate", prin implementarea unor noi reguli de organizare funcţională încă din faza de concept de design. Pe măsură ce proiectul avansa, colegii din fiecare entitate relocată au avut posibilitatea de a-şi particulariza spaţiul, prin alegerea unor elemente cromatice şi de design. Ne mândrim cu faptul că noile spaţii BRD reprezintă rezultatul implicării tuturor angajaţilor BRD din City Offices", a declarat Mihai Selegean, Director General Adjunct Juridic şi Administrativ BRD - Groupe Societe Generale.

Pentru a susţine ideea de co-working, a fost amenajată o zonă colaborativă extinsă, denumită Atrium, cu o suprafaţă de aproximativ 520 mp, împărţită în două spaţii distincte: Dome, în care au fost amenajate prin intermediul unui mobilier insular, unicat, zone de discuţii şi săli de reuniuni pentru maximum 20 de participanţi şi Amfiteatru, sala special amenajată cu gradene si scaune mobile, în care se pot organiza evenimente cu până la 100 de participanţi.

"Prezenţa în spaţiile de birouri, cel puţin pentru domeniul bancar, va rămâne un element important, chiar dacă îşi va diminua ponderea în cadrul modalităţilor de prestare a activităţilor. Şi înainte de pandemie, în cadrul BRD, acolo unde tipul de activitate a permis, am avut implementată posibilitatea de telemuncă, iar în condiţiile actuale a fost doar extinsă", a adăugat Mihai Selegean.

Spaţiile BRD din clădirea City Offices cumulează o suprafaţă de aproximativ 9.000 de metri pătraţi şi se desfăşoară pe două etaje, cuprinzând 700 de posturi de lucru.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb