Brico Depôt oferă angajaţilor săi oportunitatea de a deveni acţionari în compania mamă

S.B.
Companii / 13 octombrie 2020

Brico Depôt oferă angajaţilor săi oportunitatea de a deveni acţionari în compania mamă

Brico Depôt România, parte a grupului Kingfisher, oferă tuturor angajaţilor săi un plan strategic de acţiuni. Fiecare dintre cei circa 2.500 de angajaţi ai Brico Depôt vor avea ocazia să devină acţionari în cadrul companiei mamă.În plus, fiecare acţiune cumpărată de un angajat va fi dublată de companie.

Planul de acţiuni este disponibil pentru toţi cei 74.000 de angajaţi Kingfisher, iar aceştia se pot înscrie în program în perioada 12 octombrie - 20 noiembrie 2020. Ei vor trebui să aloce o sumă fixă pe o perioadă de şase luni pentru a cumpăra acţiuni şi să lepăstreze timp un an, pentru a beneficia de acţiunile dublate.

"În spatele succesului fiecărei companii se află efortul şi devotamentul angajaţilor săi. Prin acest programvrem să îi recompensăm pentru implicarea lor, indiferent de poziţia ocupată în cadrul companiei. Ne bucurăm că România face parte din acest plan strategic lansat de Kingfisher şi că toţi colegii au posibilitatea de a deveni acţionari, primind astfel un rol şi mai important în viitorul companiei. Este modalitatea noastră de a le mulţumi pentru contribuţia lor, în special din ultimele luni, când eforturile de a ne continua activitatea în acest context dificil şi de a găsi cele mai bune soluţii pentru clienţii şi partenerii noştri au fost substanţiale", a declarat Adela Smeu, CEO, Brico Depôt România

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Daca Kingfisher voia sa-si recompenseze angajatii le dadea actiuni gratuite prin stock options plan asa cum se obisnuieste nu ii invita sa vina cu bani de acasa sa cumpere actiuni la o companie muribunda.

    E un fel de capitalizare pe spinrarea angajatilor.. nu e obligatorie.. dar e pusa in context de dificultate economica fapt care arunca o lumina negativa asupra companiei...

    E ca si cand ai spune angajatilor "daca vreti sa salvam shandramaua sa nu ajungeti in somaj,... mergeti si va imprumutati pe la rude" 

    1. Ai putea verifica pe bursa faptul ca Kingfisher nu este o companie muribunda. Programul acesta presupune cumpărarea acțiunilor din piața. Angajații primesc acțiunile cu un discount de 50% fata de prețul din piața (1 acțiune cumpărată de angajat + 1 gratuită de la companie). Discount de 50% se traduce in câștig de 100% pt angajat dacă prețul peste un an va fi cel puțin tot acolo. Așa fidelizezi și angajatul și susții și prețul acțiunii pe bursa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb