Bruxelles ''este pregătit să intensifice'' răspunsul la variola maimuţei

G.D.
Internaţional / 23 iulie 2022

Bruxelles ''este pregătit să intensifice'' răspunsul la variola maimuţei

Comisia Europeană (CE) a comunicat astăzi că este ''pregătită să intensifice'' răspunsul blocului comunitar în faţa variolei maimuţei, după ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a declarat stare de urgenţă internaţională din cauza actualei epidemii a acestei boli, notează Agerpres.

''Astăzi, OMS a declarat variola maimuţei ca fiind o urgenţă de sănătate publică la nivel mondial. Am monitorizat în mod activ situaţia încă din prima zi, iar vaccinurile împotriva variolei maimuţelor sunt deja livrate către statele noastre membre. Suntem pregătiţi să intensificăm răspunsul UE'', a scris comisarul european pentru sănătate, Stella Kyriakides, pe profilul său de Twitter.

OMS a declarat astăzi o urgenţă internaţională din cauza actualei epidemii de variolă a maimuţei, după ce peste 16.000 de cazuri (dintre care cinci mortale) au fost deja raportate în 75 de ţări, multe dintre ele din Europa, unde boala nu era endemică, aminteşte EFE.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Timisoara in carantina iarna asta pentru variola maimutei? E mai bine, in carantina nu au voie sa faca nici proteste.

    1. Pai cine a adus variola maimutei in Europa,nu tarile vestice in care moralitatea a disparut,prin acceptarea casatoriei intre barbati(tarile vestice sunt pline de curisti). Cu toate ca nu sunt deacord cu ORBAN al Ungariei,ii dau dreptate acestuia care la tusnad a spus ca deja tarile vestice nu mai sunt state nationale ci o adunatura de tot felu de natii,care se comporta ca si niste animale,dornice sa incerce fel de fel de relatii sexuale nepotrivite si care vor sa le impuna si altor state(cele din est) pornografia pe care ei o percep ca o normalitate. Nu europa de Vest,a declarat ca un copil nu trebuie sa isi mai recunoasca parinti,desfintand aceasta notiune.? Tari care inca sunt morale,gen Polonia,Ungaria,Croatia,infier eaza desfraul pe care tarile vest europene doresc sa il introduc si in tarile lor. Romania,care nu mai este un stat asa cum scrie in constitutie,a fost trensformata de cozile de topor din politica intr-o COLONIE,unde MIZERIA SEXUALA,DROGURILE,JAFUL si FURTUL din munca romanilor,ii este permis orcarei tari din occident care in numele unei asazise libertati(impuse de europa de vest),a intrat intr-o continua degradare morala. Obsev ca dupa ce SALTIMBANCUL BUHNICI a spus ca el se duce la mare ca sa vada piele,cururi si tate,cele care il critica cel mai rau sunt femeile si nu cele de la tara ci cele din orase care la toate posturile de televiziune,pe strada sau in orice imrejurare au posibilitatea,umla nu imbracate ci mai mult dezbracate ,doar doar se v-a gasi vreun mascul care sa le (violeze).Casatoriile in romania nu se mai fac din dragoste ci din interes,chiar daca fetele si femeile se casatoresc cu bunicii si tati lor,viitori soti trebuie sa aibe conturi grase in euro si daca se poate sa moara mai repede. Si atunci,ii dau dreptate lui ORBAN al Ungariei,care le cere europenilor sa ii lase copii in pace care sa creasca in credinta in dumnezeu si nu in desfrau.!

    Cam greu pentru Bruxelles să se lupte cu variola maimuței. Poate la orizontală, așa da. Eventual și cu limba n'gură :))

    Până una alta, probabil această boală o fi "apărut" ca și covid-ul, să mai reducă rândurile. În cazul variolei, reduce rândurile de hom.alăi. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb