BT şi FNGCIMM asigură acces pentru solicitanţii de fonduri europene

G.C.
Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 23 iulie 2010

"Banca Transilvania" este prima instituţie bancară care, în parteneriat cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii (FNGCIMM), asigură accesul la fonduri europene, potrivit unui comunicat al băncii. Aceasta asigură o singură interfaţă cu solicitanţii de fonduri europene nerambursabile, prin semnarea unei convenţii cu FNGCIMM. Clienţii BT vor beneficia rapid de co-finanţarea proiectului, iar FNGCIMM simplifică semnificativ procesul de obţinere a garanţiilor.

Robert Rekkers, directorul general al Băncii Transilvania, a declarat: "Această convenţie marchează un nou capitol în ceea ce priveşte colaborarea dintre Banca Transilvania şi Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri. Rezultatul este în beneficiul clienţilor, iar accesul la fondurile europene nerambursabile este acum şi mai simplificat".

La rândul său, preşedintele FNGCIMM, Aurel Şaramet, a spus: "Noua convenţie semnată cu BT este o reconfirmare a parteneriatului deosebit dintre instituţiile noastre.

Prin Departamentul de Programe Europene, BT a dezvoltat Platforma de soluţii destinate beneficiarilor de fonduri europene nerambursabile. Prin intermediul acesteia, este oferită atât finanţarea necesară proiectelor, dar şi consultanţa aferentă, încă din faza de idee a afacerii. Oferta specifică se adresează companiilor de orice dimensiune, dar şi instituţiilor de învăţământ, soluţiile oferite de BT vizând proiecte din sectorul productiv, de cercetare sau cele destinate infrastructurii.

Banca Transilvania a finanţat până acum, în total, proiecte care beneficiază de fonduri europene în valoare de aproape 300 milioane lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4950
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2900
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9032
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.1841

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb