Bunnyshell se extinde pe pieţele din Orientul Mijlociu

F.D.
Companii / 5 septembrie 2023

Alin Dobra_CEO Bunnyshell

Alin Dobra_CEO Bunnyshell

Bunnyshell, companie de Enterprise SaaS, a încheiat un parteneriat cu Middle East Telecommunications Company (METCO) care va susţine extinderea start-up-ului românesc pe pieţele arabe din Golf, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei citate, compania Bunnyshell estimează că, până la finalul anului 2024, 70% din vânzări vor fi realizate în afara României. În prezent, 35% din cifra de afaceri Bunnyshell este generată din proiecte globale.

"Suntem optimişti că prin acest nou parteneriat vom valorifica expertiza extinsă a companiei METCO în domeniul transformării digitale. Din perspectiva scalării Bunnyshell, pieţele arabe din Golf generează în prezent numeroase oportunităţi în domeniul digitalizării. Companiile active în domenii importante din Emiratele Arabe Unite văd inovarea ca pe o prioritate strategică şi experienţa echipei METCO în sectorul tehnologiei ne va susţine în demersurile noastre de a penetra pieţele arabe, iar acest lucru va genera în viitor un potenţial de dezvoltare şi investiţii în sectorul tech din România", a declarat Alin Dobra, CEO Bunnyshell.

"Parteneriatul dintre Bunnyshell şi METCO, grup cu prezenţă relevantă în zona Golfului, reprezintă un pas important pentru continuarea dezvoltării relaţiilor de afaceri bilaterale dintre cele două regiuni, fiind un exemplu concret al potenţialului de colaborare dintre companii locale, din România, şi companii din zona Golfului," a declarat Excelenţa Sa Octavian Bădica, Ambasadorul României în Emiratele Arabe Unite.

Cele două companii au demarat discuţiile în cadrul evenimentului dedicat domeniilor de tehnologie şi energie, RO-UAE Tech & Energy Summit, organizat de GRIC în noiembrie 2022, în Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite în cadrul căruia au participat reprezentanţi ai mediului de afaceri şi mediului diplomatic din România şi GCC, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb