Buşoi vrea să spargă "bisericuţele" de la PNL Bucureşti

Ziarul BURSA #Politică / 19 iulie 2016

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, afirmă că filiala pe care o conduce are nevoie de unitate pentru a reuşi la parlamentare, subliniind că trebuie pus punct "bisericuţelor" de la vechiul PNL şi vechiul PDL.

Acesta a precizat, într-un comunicat: "PNL Bucureşti are nevoie pentru alegerile parlamentare ca toţi membrii organizaţiei să se implice, să încheiem disputele interne şi să ne concentrăm pe opoziţia faţă de PSD şi pe atragerea de oameni noi spre PNL. Este doar o modalitate de lucru în PNL Bucureşti: în echipa PNL Bucureşti «Pe cont propriu» sau «pe bisericuţe» nu mai există. Ca preşedinte de organizaţie spun că nu vor exista două tipuri de activişti: activişti de aer condiţionat, care mută hârtii, şi activiştii de teren, care aleargă după voturi şi plătesc nemulţumirile publicului. Cei care au întâietate în organizaţie sunt cei care muncesc pe teren, sunt cunoscuţi de către bucureşteni, atrag voturi, iar dacă sunt mai noi în politică, cu atât mai bine".

El precizează că PNL Bucureşti se va deschide spre exterior şi vor fi aduşi oameni noi în partid din societatea civilă: "Asta nu înseamnă că aruncăm peste bord oamenii care au muncit şi nici că, de mâine, dacă aducem oameni noi, scorul partidului va creşte peste noapte. Avem nevoie de realism şi planificare pentru că avem competiţie într-un context în care oamenii sunt sătui de politică, iar PSD va face tot ce poate să se consolideze".

Buşoi subliniază că PNL trebuie să facă opoziţie dură, dar cinstită la PSD cu specialişti şi soluţii, nu doar cu vorbe: "Avem nevoie cu toţii în PNL Bucureşti să înţelegem un lucru: bătălia la parlamentare va fi despre soluţii de guvernare centrală şi locală şi despre ce partid duce mai bine mesajul său către oameni şi pentru asta este nevoie majoră de opoziţie faţă de PSD şi de primarul Firea".

Blaga: Liga Aleşilor Locali a PNL va avea loc pe 26 şi 27 august

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a anunţat, ieri, că Liga Aleşilor Locali va avea loc pe 26 şi 27 august la Braşov. "Am decis convocarea Ligii Aleşilor Locali la Braşov, vineri şi sâmbătă, 26-27 august", a declarat Blaga într-o conferinţă de presă. El a anunţat şi că la Mureş preşedinte unic a fost desemnat Doru Oprişcan, iar la Brăila, în urma demisiei lui Cătălin Boboc, Vasile Cortez.

Potrivit lui Blaga, Biroul Politic Naţional al PNL a decis ca la alegerile interne privind şefia sectoarelor să participe toţi membrii din sectoare care până la 1 august îndeplinesc condiţiile statutare.

Vasile Blaga a anunţat totodată completarea conducerii PNL Bucureşti cu Ovidiu Raeţchi - vicepreşedinte şi Costică Canacheu - secretar general şi cu preşedinţii structurilor interne.

Săptămâna viitoare, a adăugat acesta, se va discuta în Biroul Politic Naţional al PNL unificarea birourilor politice judeţene şi a consiliilor executive judeţene în 12 judeţe.

Gorghiu: "Buşoi nu are absolut niciun fel de emoţie faţă de elaborarea tezei sale de doctorat"

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat ieri că liderul filialei Bucureşti a partidului, Cristian Buşoi, nu are niciun de emoţie faţă de elaborarea tezei sale de doctorat.

"Nu avem ce comentarii să facem în plus faţă de cele făcute la momentul în care tema a fost expusă în spaţiul public. Vom vedea care sunt concluziile celor care analizează tema şi vom decide şi noi şi Cristi Buşoi în consecinţă. Dânsul a fost întrebat de colegii noştri de acest posibil subiect şi a spus că nu are absolut niciun fel de emoţie faţă de elaborarea tezei sale de doctorat", a spus Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

Săptămâna trecută, reprezentanţii Programului Susţinerea Performanţei Instituţionale au depus la CNATDCU o sesizare de plagiat privind lucrarea de doctorat a lui Cristian Buşoi intitulată "Politici de sănătate în programele electorale şi de guvernare în perioada de tranziţie".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb