CĂLIN POPESCU TĂRICEANU: ''Proiectul aeroportului de la Braşov, pe care eu l-am finanţat ca premier, este continuat timid''

G.U.
Politică / 5 septembrie 2020

''Proiectul aeroportului de la Braşov, pe care eu l-am finanţat ca premier, este continuat timid''

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat astăzi, la Braşov, că dincolo de evaluarea campaniei organizaţiei judeţene, a discutat cu candidaţii partidului despre proiecte de interes local, pe care le cunoaşte din perioada în care era prim-ministru, iar în acest sens cel mai important este aeroportul de la Ghimbav, conform Agerpres.

"Şi mă refer la proiectul aeroportului, care a început în perioada în care eram premier şi pe care l-am finanţat din fonduri guvernamentale, care însă s-a împotmolit după construirea pistei, iar acum se încearcă foarte timid să fie reluat şi să se finalizeze terminalul şi semnalizarea pistei, lucrări pe care le-am văzut şi sunt într-o formă incipientă", a afirmat Tăriceanu.

El a menţionat că reprezentanţii ALDE Braşov au, de asemenea, proiecte de dezvoltare economică şi turistică a judeţului şi municipiului reşedinţă, subliniind nevoia unui parteneriat între primărie, CJ şi mediul universitar pentru dezvoltarea oraşului Braşov.

Finalizarea aeroportului este obiectivul candidatului ALDE la funcţia de preşedinte al CJ Braşov, Aristotel Căncescu. Candidatul ALDE a menţionat că acesta a fost început în perioada mandatului său în fruntea CJ Braşov. De asemenea, Căncescu a mai spus că printre obiectivele sale se numără construirea spitalului regional "cu fonduri europene şi guvernamentale" şi "continuarea proiectelor pentru pensionari, promovate în mandatul său anterior".

Aristotel Căncescu candidează în tandem cu Gheorghe Ialomiţeanu, fost ministru PDL, care şi-a asumat candidatura din partea ALDE pentru funcţia de primar al municipiului Braşov.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. minciuni in tot articolu!! Pe vremea lui Tariceanu si Cancescu s-a asfaltat o bucata de camp careia ei i-au zis pista si pe care a crescut apoi buruieni! O minciuna ordinara e si candidatura lui Cancescu care NU a fost aprobata de biroul electoral judetean (liste false cu semnaturi). A ramas traseistul Ialomiteanu pt.ALDE care sigur va lua 10voturi de la familie...

    1. sa spun ca,sub pnl-istul Vestea, anul trecut a inceput constructia aeroportului si la anul va fi gata...

      Sa fie intr-un ceas bun!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb