Canon i-SENSYS MF9170 a câştigat distincţia Buyers Lab Award

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 16 februarie 2009

Canon a anunţat câştigarea de către i-SENSYS MF9170 a prestigioasei distincţii Buyers Laboratory Inc, (BLI) "Pick of the Year" în categoria "Outstanding Small Workgroup Colour Multifunction Printer".

Rapidul multifuncţional color i-SENSYS MF9170 ce printează 21ppm, destinat grupurilor de utilizatori corporative şi business, combină printarea automată duplex de înaltă calitate, copierea, scanarea şi faxul, fiind apreciată pentru fiabilitate, uşurinţă în utilizare şi calitate ridicată a imaginilor printate. Produsul moşteneşte multe dintre tehnologiile avansate de imagine care se regăsesc la echipamentele Canon de vârf, tehnologii ce livrează imagini color superbe, text bine definit, dar şi constanţă şi acurateţe a culorilor fără rival. i-SENSYS MF9170 beneficiază de funcţia Canon SEND ce permite utilizatorilor să efectueze operaţii de scan color direct pe mail, server de reţea (SMB şi FTP), sau pe memorie portabilă USB.

"Câştigarea de către i-SENSYS MF9170 a premiului BLI "Pick of the Year" reprezintă o realizare fantastică, acest lucru demonstrând încă o dată angajamentul nostru în dezvoltarea celor mai bune produse," a spus Nicu Stăncescu, Marketing Manager, Canon România.

Prestigiosul premiu oferă potenţialilor cumpărători siguranţa că vor achiziţiona cel mai bun produs din categoria sa. BLI oferă aprecieri speciale de două ori într-un an, doar acelor produse care asigură cea mai bună performanţă în epuizantele teste de laborator ce durează două luni. Această evaluare completă implică testarea produsului în mai multe aspecte ce includ fiabilitate, calitate a imaginilor, performanţă, productivitate, uşurinţă în utilizare, driver, software inclus şi costuri de exploatare.

"În plus faţă de fiabilitatea perfectă din testul de performanţă, am fost impresionaţi de funcţionalităţile pe care Canon le-a ataşat produsului, ce asigură uşurinţă în utilizare, cum ar fi ecranul TFT color de 3,5", rotiţa scroll pentru introducerea uşoară a datelor, două porturi USB pentru print şi scan şi capabilităţi de imprimare direct de pe card SD," a spus David Sweetnam, BLI European Lab and Research Manager.

BLI a premiat Canon cu distincţia \"Highly Recommended\" încă nouă produse din gama i-SENSYS.

Funcţionalităţile MF9170:

Multifuncţional laser color All-in-One: print, copy, scan & fax

21 ppm/cpm pentru color & mono

Printare faţă/verso automată print/copy/fax/scan

Quick First-Print & eficienţă în consumul de energie

Pregatită pentru conexiuni de reţea, suport PCL 5c/6

Funcţionalitate SEND: scanare direct pe email, folder reţea şi memorie portabilă USB

Ecran TFT colo 3.5 inch cu Easy-Scroll Wheel

Canon Europe este o subsidiară a Canon Inc., fondată în Japonia în anul 1937. CCI este cel mai mare furnizor de echipamente digitale pentru mediile home şi office, incluzând domenii ca: foto, video, imprimante laser şi cu jet de cerneală, echipamente All-in-One, proiectoare, scanere şi maşini de fax.

Filozofia Canon este kyosei, un concept japonez care se focusează pe a trăi şi munci pentru un bun comun. Canon este Partener al organizaţiei WWF (World Wildlife Fund).

De 47 years, Buyers Lab este avocatul clientului business si liderul laboratoarelor independente de testare pentru echipamente de printare office. Pe langa publicarea celor mai complete si precise rapoarte de testare din industrie pentru echipamente de imprimare a documentelor office, fiecare reprezentand luni de testare intensive in laboratoarele BLI din Statele Unite si Anglia, compania a fost sursa de informare pentru specificatii tehnice si preturi pentru copiatoare, imprimante, masini de fax si multifunctionale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb