"Canon" lansează calculatoarele "verzi" LS-120TSG şi F-502G

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 6 martie 2009

"Canon" lansează calculatoarele "verzi" LS-120TSG şi F-502G

Consolidând angajamentul în reducerea impactului asupra mediului, "Canon" oferă două noi calculatoare "Verzi": LS-120TSG şi F-502G. Noile modele sunt urmaşele seriei Green lansată în Ianuarie 2008, alăturându-se de asemenea calculatoarelor desktop şi seriilor ştiinţifice.

Filosofia de corporaţie denumită "Kyosei", adoptată încă din 1988, recunoaşte Canon ca fiind o companie preocupată de mediu. Cu strategii şi măsuri implementate de-a lungul întregii afaceri pentru a minimiza impactul asupra mediului, Canon este poziţionată acum ca lider global în dezvoltarea durabilă. Lansată anul trecut, seria de calculatoare Green realizate din materiale reciclate din copiatoare Canon - incluzând echipamente de print, calculatoare desktop şi modele portabile premiate - a fost apreciată la nivel mondial.

Noile modele ale seriei din 2009, LS-120TSG şi F-502G folosesc pentru carcasa frontală şi cea din spate plastic reciclat în proporţie de 100%. În plus, modelul F-502G integrează un capac rezistent la şocuri ce ajută la protecţia sa atunci când este trasportat - şi acesta este realizat 100% din plastic reciclat de la copiatoarele Canon. Prin folosirea materialelor obţinute din copiatoarele Canon reciclate sunt asigurate durabilitatea şi calitatea necesare. Ambele modele vin dotate cu baterii înlocuibile şi un mod Auto-power Off, mărind durata de viaţă a calculatorului şi minimalizând pierderile. Modelul LS-120TSG foloseşte de asemenea energie solară pentru a reduce consumul de energie.

"Oferirea de produse cu un impact redus asupra mediului, prin îmbunătăţiri inovative aduse eficienţei resurselor, reprezintă o parte fundamentală a angajamentului nostru de a armoniza afacerea şi interesele susţinute," a declarat Nicu Stăncescu, Marketing Manager, Canon Romania. "Suntem mândri să realizăm produse, precum seria de calculatoare "Green", ce ajută corporaţiile şi indivizii să îşi reducă impactul asupra mediului."

LS-120TSG este un calculator mini-desktop ce se alătură modelelor TS-1200TCG şi HS-1200TCG în seria de calculatoare desktop "verzi". Cu funcţii precum cele de Cost, Sell şi Margin, precum şi capabilităţi de calculare a taxelor, utilizatorii pot face foarte uşor calculaţiile complexe de business, fără a fi nevoiţi să apeleze la formule de calcul complicate. Modelul LS-120TSG este ideal pentru orice corporaţie ce promovează o politică de mediu.

F-502G este poziţionat ca fiind primul calculator stiinţific al seriei Green. Ţintind câtre studenţii şi profesorii care doresc protejarea mediului, acest model încorporează o serie de opţiuni matematice şi ştiinţifice, ideale pentru studiu.

Opţiuni cheie LS-120TSG

Carcasa frontală şi cea inferioară realizate 100% din plastic reciclat de la copiatoare Canon

Baterii înlocuibile pentru a extinde viaţa produsului şi de a reduce pierderile

Auto-power off

LCD display

Calculaţii de Business (Cost, Sell, Margin) şi de taxe

Functie Key roll over pentru introducere de date rapidă şi precisă

3 digits după virgulă

Disponibil în două culori: auriu şi gri

Opţiuni cheie F-502G

Carcasa frontală şi cea inferioară realizate 100% din plastic reciclat din copiatoare Canon

Baterii înlocuibile pentru a extinde viaţa produsului şi a reduce pierderile

Auto-power off

10 + 2 digit, afişaj pe un rând

Carcasă de protecţie

Calculaţii trigonometrice

Angle unit (DEG, RAD, GRAD)

Calculaţii statistice

Calculaţii BIN/OCT/DEC/HEX

Conversia coordonatelor

Fracţii, reuniuni, permutări

Calculaţia fracţiilor

Calculaţia numerelor complexe

Conversia Fracţii & Decimale

140 de funcţii

Canon Europe este o subsidiară a Canon Inc., fondată în Japonia în anul 1937. CCI este cel mai mare furnizor de echipamente digitale pentru mediile home şi office, incluzând domenii ca: foto, video, imprimante laser şi cu jet de cerneală, echipamente All-in-One, proiectoare, scanere şi maşini de fax.

Filozofia Canon este kyosei, un concept japonez care se focusează pe a trăi şi munci pentru un bun comun. Canon este Partener al organizaţiei WWF (World Wildlife Fund).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb