Canon lansează echipamente Office All-In-One pentru birouri mici

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 24 februarie 2009

Canon anunţă lansarea a două noi modele inkjet PIXMA All-In-One, concepute pentru utilizatorii domestici şi micile birouri. Prezentând un design distinct şi modern, PIXMA MX320 şi PIXMA MX330 - care înlocuiesc modelele PIXMA MX300 şi, respectiv, PIXMA MX310 - oferă funcţionalităţi versatile de imprimare, copiere, scanare, fax şi ADF la preţuri ideale pentru cei care sunt pentru prima dată cumpărători de astfel de echipamente, precum şi pentru consumatorii care pun accent pe preţ. În plus faţă de setul extins de facilităţi cu care se prezintă PIXMA MX320, modelul PIXMA MX330 iese în evidenţă printr-un display TFT cu diagonala de 4,5 cm (1,8 inci) şi câteva funcţii suplimentare de copiator.

Rapide şi precise

Ambele modele pot fi folosite pentru o gamă largă de aplicaţii de scanare şi copiere. Rezoluţia de scanare maximă de 1200dpi permite modelelor PIXMA MX320 şi PIXMA MX330 să fie folosite pentru mărirea imaginilor din fotografiile scanate. De asemenea, scanarea şi copierea pachetelor de documente este facilitată de un Auto Document Feeder (ADF) cu capacitatea de 30 de coli.

Tehnologia avansată de copiere Canon asigură copierea fidelă, inclusiv precizia potrivirii culorii. Pentru documentele cu mai multe pagini, pot fi selectate opţiunile de copiere colaţionată, copierea 2-în-1 sau 4-în-1 pentru economie de hârtie şi timp. De asemenea, utilizatorii pot crea în câteva secunde versiuni digitale portabile ale documentelor sau fotografiilor prin scanarea directă către un stick de memorie USB.

Design rafinat de produs

PIXMA MX320 şi PIXMA MX330 prezintă o serie de elemente noi de design sofisticat. Unitatea ADF şi panoul de control sunt integrate în capacul superior ca într-o unitae complet integrată, furnizând acces permanent, simplu şi uşor, la toate funcţiile echipamentului.

Fax Super G3

Ambele modele includ capabilităţi de fax Super G3 de mare viteză. Folosit fie ca un fax independent sau împreună cu un PC, ambele configuraţii sunt capabile să transmită documente monocrome sau color la o viteză de transfer de date de 33,6 kbps. Folosind unitatea ADF, echipamentul poate transmite cu uşurinţă documente de mai multe pagini.

De asemenea, utilizatorii pot salva în memoria echipamentului până la douăzeci de numere de fax pentru apelare prin intermediul tastelor rapide, pot trimite faxuri către mai mulţi destinatari prin broadcast secvenţial şi pot beneficia de mai multe caracteristici de securitate îmbunătăţite. Dacă echipamentul rămâne fără hârtie, o memorie internă stochează până la 50 de pagini de mesaje fax primite.

Atât documentele cât şi fotografiile tipărite beneficiază de performanţele oferite de tehnologia Canon FINE Cartridge, care foloseşte un cartuş de cerneală pigment neagră pentru imprimare la calitate superioară a textului, precum şi un cartuş CMY pentru a livra printuri glossy, de calitate similară celor oferite de laboratoarele foto şi cu grafică în culori deosebite.

Livrarea simultană a printurilor în condiţii de viteză şi calitate a imaginii sunt caracteristici ale sistemului FINE. Un print de format 10 x 15 cm la calitate de laborator foto este disponibil în numai 45 secunde, în timp ce vitezele de imprimare implicite oferite conform standardului ISO / IEC 24734 ESAT sunt de 7,5 ipm în mod monocrom şi 4,5 ipm în mod culoare. Sistemul Canon de tipărire cu 4 cartuşe de cerneală oferă rezoluţii de imprimare de până la 4800x1200dpi, în timp ce picăturile de cerneală de 2 pl asigură printuri pline de viaţă, a căror granularitate nu poate fi văzută cu ochiul liber. Printurile sunt protejate împotriva atenuării culorilor de sistemul Canon ChromaLife100+, care dă o durată de viaţă fotografiilor de peste 300 de ani.

Uşor de utilizat

Utilizarea individuală a modelului PIXMA MX320 este facilitată de ecranul LCD uşor de citit. Pentru mai multe opţiuni în operaţiunile executate în mod individual, cum este copierea, PIXMA MX330 include un display TFT cu diagonala de 4,5cm (1,8 inci). Ambelor modele le pot fi conectate direct camere foto digitale prin intermediul portului PictBridge amplasat frontal.

Ambele modele includ aplicaţia software Canon MP Navigator EX pentru gestiunea imaginilor şi documentelor scanate prin simpla conversie în format PDF, inclusiv reordonarea paginilor, protejarea PDF-urilor prin parolă, funcţie de căutare şi aplicaţie OCR pentru prelucrarea textului scanat în peste 15 limbi.

De asemenea, este inclus software-ul Canon Easy-PhotoPrint EX, care permite utilizatorilor de a imprima cu mare uşurinţă fotografii de calitate deosebită folosind funcţii precum corectarea automată a efectului de "ochi roşii" şi corectare Auto Photo Fix.

"Utilizatorii domestici prezintă o cerere mai mare ca niciodată de a tipări la calitate fotografică", a declarat Rainer Fuehres, Head of Canon Consumer Imaging Europe. "Nici un alt echipament All-In-One nu poate oferi o asemenea combinaţie de funcţionalităţi office şi calitate în tipărirea imaginilor", a completat Fuehres.

Canon Europe este o subsidiară a Canon Inc., fondată în Japonia în anul 1937. CCI este cel mai mare furnizor de echipamente digitale pentru mediile home şi office, incluzând domenii ca: foto, video, imprimante laser şi cu jet de cerneală, echipamente All-in-One, proiectoare, scanere şi maşini de fax.

Filozofia Canon este kyosei, un concept japonez care se focusează pe a trăi şi munci pentru un bun comun. Canon este Partener al organizaţiei WWF (World Wildlife Fund).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb