Canon LEGRIA HV40 stabileşte noi standarde creative

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 13 martie 2009

Canon anunta lansarea unui nou produs in gama de camere video High Definition Video (HDV): modelul LEGRIA HV40. Inregistrand imagini in format HDV1080i direct pe caseta, LEGRIA HV40 este succesorul lui HV30 - ce a primit numele de "European HD Camcorder" al anului 2008 din partea prestigioasei organizatii European Imaging and Sound Association (EISA).

Ultima evolutie a popularei serii Canon HV-series, LEGRIA HV40 ofera utilizatorilor un control creativ sporit pentru filmarile lor. O noua tasta Custom Key permite atribuirea unei serii de functii direct pe panoul de comanda manuala Control Dial, localizat in partea frontala a camerei video. Pentru cameramanii entuziasti, dar si pentru cei in cautarea unui upgrade catre o camera video HD, formatul HDV se integreaza perfect cu fluxurile de lucru existente - oferind compatibilitate cu orice pachet software de editare video.

"Noul model LEGRIA HV40 ridica standardele cameramanilor ambitiosi, oferindu-le acestora si mai mult control," a spus Nicu Stancescu, Marketing Manager, Canon Romania. "Cu acest nou model, demonstram inca o data angajamentul nostru in oferirea de produse exceptionale pentru cameramanii creativi si entuziasti din toata Europa."

Functii cheie:

Calitate uimitoare a imaginilor HDV1080i

Toate beneficiile Canon HD Camera System

o Senzor CMOS 2.96 Megapixel Full HD

o Lentile Canon HD Video Lens cu zoom optic 10x si Super Range Optical Image Stabilizer (OIS)

o Procesor DIGIC DV II, optimizat pentru filmare HD

Instant AF ofera focalizare automata rapida si exacta; Focus Assist adauga controlul manual al focalizarii.

Inregistrare in mod progresiv Cinema-style 25p, plus modul dedicat CINE image, permitand crearea de filme cu tenta cinematografica.

Control sporit prin intermediul noii functii Custom Key - ce permite atribuirea unei serii de functii la panoul manual Control Dial.

Sistem flexibil: Advanced Accessry Shoe ofera posibilitatea de a atasa o serie de accesorii; control audio manual, intrare microfon si casti permit inregistrarea la calitate inalta a sunetului; iesiri HDMI si componente.

Ecran 2.7" Multiangle Vivid LCD usureaza vizualizarea si editarea inregistrarilor.

Intrari DV si AV, plus convertor analog-la-digital pentru convertirea filmelor vechi la caseta digitala.

Mod avansat de fotografiere, inregistrare simultana video si fotografii la rezolutie 2.07 Megapixeli.

Lampa de lumina LED si flash integrat.

Conceput pentru creatorii de film

Contruit in jurul acelorasi functionalitati premiate, regasite pe modelul precedent HV30, LEGRIA HV40 ofera cameramanilor mai multe posibilitati creative. Facilitate noua pentru modelul LEGRIA HV40, Custom Key permite utilizatorilor atribuirea unei functii pe panoul manual Control Dial, pozitionand controlul functiilor cum ar fi focalizarea, expunerea si nivelul audio pe degetele utilizatorului. Pe langa o serie de optiuni de personalizare a imaginilor, modul 25p Cinema imita caracterisiticile filmelor traditionale, inregistrand imagini la echivalentul 25 cadre pe secunda.

Sistemul Canon HD Camera System

Canon dezvolta si produce toate partile componente ale sistemului Canon HD Camera System, garantand imagini la o calitate deosebita. Lentilele, senzorul CMOS si procesorul de imagine sunt construite sa opereze perfect impreuna, imaginile rezultate HDV1080i fiind caracterizate de detaliii si culori reproduse superb.

Canon Europe este o subsidiară a Canon Inc., fondată în Japonia în anul 1937. CCI este cel mai mare furnizor de echipamente digitale pentru mediile home şi office, incluzând domenii ca: foto, video, imprimante laser şi cu jet de cerneală, echipamente All-in-One, proiectoare, scanere şi maşini de fax.

Filozofia Canon este kyosei, un concept japonez care se focusează pe a trăi şi munci pentru un bun comun. Canon este Partener al organizaţiei WWF (World Wildlife Fund).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb