Caravana de Servicii IT - Computer Troubleshooters

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 9 iulie 2009

"Computer Troubleshooters", împreună cu Primăria Sectorului 4 Bucureşti, demarează programul Caravana Computer Troubleshooters - "Împreună pentru o Societate Informatizată"", eveniment cu o valoare totală de 170.000 lei, desfăşurat în nouă oraşe, între 8 şi 28 iulie.

"Caravana Computer Troubleshooters" este un eveniment social de amploare care porneşte de la premisa educării publicului larg în ceea ce priveşte importanţa sectorului IT în contextul actual, individual sau colectiv. Evenimentul va începe în Bucureşti, pe data de 8 iulie, şi va continua cu Râmnicu Vâlcea pe data de 9 iulie, Deva şi Reşiţa pe 13 iulie, Târgu Mureş pe 20 ale lunii, odată cu Ploieştiul urmând Bacău pe 22 iulie, Cluj pe data de 23 iulie şi Oradea pe 24. Evenimentul se va încheia în Bucureşti, pe data de 28 iulie.

În cadrul caravanei, din fiecare dintre oraşele menţionate, Computer Troubleshooters va oferi consultaţii gratuite tuturor persoanelor care vor veni cu desktop-ul sau computerul portabil la locaţia din fiecare oraş. De asemenea, se vor oferi discounturi de 50% pentru problemele depistate la faţa locului şi chiar reparaţii integral gratuite pentru probleme ce nu implică reinstalări de sistem sau furnizare de componente hardware.

Evenimentul va fi constituit din două părţi - în prima parte a sa va avea loc o conferinţă public-privată, eveniment realizat cu ajutorul primăriilor, prin intermediul cărora compania "Computer Troubleshooters" intenţionează să atragă susţinerea comunităţii de afaceri locale pentru noi proiecte sociale desfăşurate în fiecare regiune.

Cea de-a doua parte a evenimentului va fi dedicată întâlnirii cu publicul larg, unde, de-a lungul întregii zile, doi angajaţi ai companiei vor acorda asistenţă IT gratuită, dar şi carduri de reduceri de 50% la reparaţii sau chiar gratuităţi, în funcţie de natura problemei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb